skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Maak uw pand in Almere bliksemveilig met de veiligheidsaardingen van ABS Bliksembeveiliging

Een bliksembeveiligingsinstallatie met aardingsvoorzieningen is van groot belang voor de bliksem veiligheid van uw huis. Wanneer het buiten bliksemt zijn sommige mensen bang dat de bliksem in hun pand zou kunnen inslaan. Op het moment dat dit gebeurt kan dit fatale gevolgen hebben. Het is daarom zaak dat er een goede beveiliging wordt geregeld die een eventuele inslag van de bliksem goed afvoert. ABS Bliksembeveiliging installeert een aardingsinstallatie waarbij met behulp van draden de stroom die ontstaat bij een blikseminslag niet naar uw elektronische apparaten wordt geleid, maar in plaats daarvan wordt afgevoerd naar de aarde.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Wat is het belang van een overspanningsbeveiliging voor uw pand in Almere?

  Een blikseminslag maakt razendsnel zijn gevolgen zichtbaar. Als uw huis nog niet beveiligd is met aardingsvoorzieningen of een potentiaalvereffening van ABS Bliksembeveiliging zal de ingeslagen stroom naar de meterkast gaan. Omdat deze in contact staat met alle andere apparaten en belangrijk is in het licht van zaken als stroom en internetverbinding heeft het een grote impact als uw meterkast lijdt onder de gevolgen van een inslag. Om te voorkomen dat deze situatie bij u zal ontstaan is het verstandig om te kijken naar een overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast. Deze zal zorgen dat een eventuele overspanning geblokkeerd zal worden en dat slechts een maximaal voltage van 230V wordt toegelaten tot de meterkast. Dit is het normale voltage dat uw apparaten aankunnen.

  Bliksembeveiliging Almere

  Het belang van een professionele potentiaalvereffening voor uw woning in Almere

  De bliksem slaat in en brengt een enorme hoeveelheid stroom met zich mee. Dit kan leiden tot grote spanningsverschillen tussen apparaten in uw pand. Een potentiaalvereffening neutraliseert deze spanningen. Onze ervaren monteurs weten precies hoe ze deze klus moeten aanpakken en waar ze rekening mee moeten houden in uw pand in Almere. Eventueel kunnen zij zorgen voor een bliksembeveiligingsinstallatie als u daar interesse in heeft. Wij bieden u tevens de optie om gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een optimale bliksembeveiliging, om te zien hoeveel dat u gaat kosten.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Regel een inspectie door ervaren monteurs

  Onze monteurs vinden het fijn dat zij bij u langs mogen komen om een inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie uit te voeren.

  Het kan namelijk van levensbelang zijn om uw beveiliging tegen een eventuele blikseminslag goed voor elkaar te hebben. Als bliksembeveiliging bedrijf zet ABS zich in om u zo efficiënt en vakkundig mogelijk te hulp te schieten.

  Om deze reden bieden wij verschillende inspecties: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Bel snel voor een afspraak in Almere om uw pand te beveiligen tegen bliksem

  Wilt u ook een veilig gevoel ervaren door te weten dat uw huis in Almere tegen een potentiële blikseminslag is beveiligd? Denk dan na over een overspanningsbeveiliging, aardingsinstallatie of een potentiaalvereffening. Laat onze ervaren monteurs u helpen door uw zorgen hieromtrent weg te nemen. Bel snel naar 085-2733048 of 010-4379727, of mail naar info@absbliksembeveiliging.nl. Dan maken we een afspraak om uw pand in Almere zo snel mogelijk van een bliksemafleider of aardelektrode te voorzien.

  Back To Top