skip to Main Content

Contact

LEES MEER OVER ABS BLIKSEMBEVEILIGING

OVER ONS

De naam ABS Bliksembeveiliging staat voor AARDING EN BLIKSEMBEVEILIGING SPECIALIST, een professioneel bedrijf met korte lijnen. Vragen en opdrachten komen daardoor direct op de juiste plaats terecht en worden vertaald in werkinstructies voor de monteurs . De monteurs gaan daarom gedocumenteerd en volledig geïnstrueerd op pad om een kantoor- en magazijnpand, een fabriek, een cameramast of een zendmast voor mobiele telefonie van bliksembeveiliging, aarding, potentiaalvereffening of overspanningsbeveiliging te voorzien.

Daarnaast zijn woningen, flatgebouwen, een villa of een boerderij eventueel met een rieten dak ook objecten die door onze monteurs beveiligd worden.
ABS Bliksembeveiliging wil als installatie- en inspectiebedrijf een betrouwbare partner zijn voor zowel particulieren en bedrijven als voor overheid en semi-overheid. Door onze centrale ligging kunnen wij u snel en vakkundig helpen bij u op locatie.

VCA Erkend

ABS Bliksembeveiliging is VCA gecertificeerd conform de VCA* 2017/6.0 met certificaatnummer NCK.2015.361.VCA en werkt strikt volgens de geldende normen NEN 1010, 1014 en de NEN-EN-IEC 62305, welke normen door een deskundig en ervaren team van monteurs snel en op de juiste wijze naar de praktijk vertaald worden. Nauwgezetheid is daarbij cruciaal.

Een betrouwbare partner komt immers niet alleen zijn afspraken na, maar levert ook optimale kwaliteit qua werkwijze én servicegraad.

SNEL TER PLAATSE

Werkzaam door heel Nederland

Door onze centrale ligging zijn wij werkzaam door heel Nederland en kunnen wij u snel en deskundig helpen. Wilt u meer informatie over de installatie, onderhoud, hulp bij storingen of certificering en inspecties van uw (nieuwe) bliksembeveiligingsinstallatie? Neem gerust contact met ons op. ABS Bliksembeveiliging helpt u graag verder!

Meer informatie vindt u ook op onderstaande plaatsen of bel direct via 010-4379727

Back To Top