skip to Main Content

Inspectie en onderhoud van aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties is erg belangrijk. Het kan zeer nare situaties voorkomen.

Inspectie en onderhoud van aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties

Met periodieke inspecties kunnen wij in kaart brengen of de werking van een bliksembeveiligingsinstallatie nog steeds de veiligheid biedt waarvoor hij ontworpen is. ABS Bliksembeveiliging voert bij Technisch Beheer de inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligings- installaties. Dit gebeurt altijd in het kader van de normen NEN 1010, NEN1014 en NEN-EN-IEC 62305.

Alles wordt glashelder gerapporteerd

De installatie wordt in de praktijk door ons nagelopen en ter verduidelijking wordt deze inventarisatie ook fotografisch vastgelegd en in het inspectierapport opgenomen. Verder rapporteren we de bevindingen van onze inspecties in het rapport en geven u zo inzicht in de actuele stand van zaken. Zo vertalen we onze bevindingen naar een glashelder rapport, waarin ook de financiƫle consequenties voor zowel de korte als de lange termijn zijn opgenomen.

Neem contact op voor onderhoud en inspectie

Voor het laten uitvoeren van een professionele inspectie en doeltreffend onderhoud kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-4379727 en per e-mail via info@absbliksembeveiliging.nl. Ook kunt u een aanvraag voor inspectie en onderhoud van aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligings- installaties indienen via het contactformulier op deze website.

Back To Top