skip to Main Content

Bescherm uw woning of bedrijfspand tegen bliksemschade

Met bliksembeveiliging van ABS Bliksembeveiliging kunt u uw woning of bedrijfspand en de aanwezige apparatuur goed beschermen tegen bliksemschade. Een blikseminslag kan behoorlijk wat ellende veroorzaken, dus vandaar dat voorkomen altijd is beter dan genezen. Bliksembeveiliging zorgt ervoor dat de bliksem veilig naar de aarde wordt afgeleid. Zo voorkomt u brand of schade aan uw pand of woning en persoonlijk letsel.

Bliksembeveiliging

ABS Bliksembeveiliging is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en inspecteren van bliksembeveiliging. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en voeren installaties uit bij zowel bedrijfspanden als woonhuizen.

Bliksembeveiliging voor nieuwe en bestaande gebouwen

ABS Bliksembeveiliging brengt deskundige adviezen uit voor zowel bestaande projecten, netwerken en gebouwen als voor nieuwe systemen en nieuwbouw. Onze adviezen worden meestal onderbouwd met gedetailleerde berekeningen die de noodzaak voor Bliksembeveiliging in kaart brengt. Daarnaast kunnen we de ontwerpen testen met onze geavanceerde apparatuur. Onze ontwerpen en installaties maken gebruik van verschillende technieken en worden volledig op maat aangebracht.

Onderhoud en inspectie

Regelmatig onderhoud van de bliksemafleider installatie is belangrijk. Een kleine verbouwing of verandering aan de installatie kan immers grote gevolgen hebben voor de beveiliging. Alle inspecties van ABS Bliksembeveiliging worden daarom uitgevoerd volgens de geldende normen en de meest actuele eisen van verzekeringsmaatschappijen.

Back To Top