skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Laat de bliksembeveiliging specialist in Amersfoort uw bliksemafleidingsinstallatie verzorgen

Iedereen snapt natuurlijk het belang van een goede bliksembeveiligingsinstallatie. Echter, alleen een professioneel bliksembeveiliging bedrijf weet wat hier precies bij komt kijken. Daarom verzorgt VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf ABS Bliksembeveiliging graag een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie voor uw woning of pand in Amersfoort.

Ons team van ervaren monteurs, die overigens allemaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA, wenden graag hun kennis en ruime ervaring omtrent bliksembeveiliging aan om uw pand in Amersfoort bliksemveilig te maken. Zij kunnen voor u een complete bliksemafleidingsinstallatie realiseren, compleet met bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie. Ook kunnen wij het onderhoud en de inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie op ons nemen. Neem gauw contact op voor de mogelijkheden.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Uw overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening professioneel geregeld

  Twee belangrijke elementen die zeker niet mogen ontbreken aan een gedegen bliksembeveiligingsinstallatie, zijn de overspanningsbeveiliging en de potentiaalvereffening. Een overspanningsbeveiliging, die u het beste in uw meterkast kunt laten plaatsen, zorgt ervoor dat de zeer hoge spanning die kan ontstaan als gevolg van een blikseminslag in de buurt van uw pand in Amersfoort, als het ware wordt gereduceerd. Het is namelijk zo dat bij een blikseminslag een zeer hoge spanning van wel 100 miljoen volt kan ontstaan, terwijl de meeste apparaten maar 230 volt aankunnen. De overspanningsbeveiliging in uw meterkast zorgt ervoor dat er maar 230 volt wordt doorgelaten. Daarom is een goede overspanningsbeveiliging zo belangrijk om uw pand in Amersfoort bliksemveilig te maken.

  Bliksembeveiliging Amersfoort

  Even belangrijk is een goede potentiaalvereffening, omdat deze de grote en gevaarlijke spanningsverschillen die kunnen ontstaan door een blikseminslag neutraliseert (vereffend). Neem gauw contact op om beide belangrijke bliksembeveiligingssystemen door onze ervaren monteurs te laten installeren in uw pand in Amersfoort, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

  Veel mensen denken bij een bliksembeveiligingsinstallatie vooral aan het belang van een goede bliksemafleider. Het is zeker terecht dat mensen het belang van een bliksemafleider groot achten. Echter, met alleen een bliksemafleider bent u er nog niet, want waar moet de stroom dan naartoe, nadat deze is opgevangen door de bliksemafleider? Deze vraag geeft precies aan waarom aarding zo belangrijk is: Nadat een blikseminslag veilig is opgevangen, wilt u natuurlijk dat de stroom zo snel en veilig mogelijk wordt afgevoerd naar de aarde. Dit is precies waarom een goede aardingsinstallatie zo belangrijk is. Onze gedreven en ervaren monteurs realiseren graag de best mogelijke aardingsinstallatie voor u, compleet met uitstekende aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Neem gauw contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  De inspectie en het onderhoud van uw installatie goed geregeld

  Wij zijn ons als geen ander bewust van de gevaren die kunnen ontstaan door een bliksembeveiligingsinstallatie die niet voldoet aan de veiligheidsnormen. Daarom bieden wij graag de volgende inspecties aan om uw pand in Amersfoort zo bliksemveilig mogelijk te maken en houden: Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Ook doen wij graag het onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie.

  Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!

  Of u nou geïnteresseerd bent in een gloednieuwe bliksemafleidingsinstallatie voor uw woning of pand in Amersfoort, of enkel op zoek bent naar een bedrijf dat uw installatie kan onderhouden en/of inspecteren, wij staan voor u klaar! Neem gauw contact met ons op via 085-2733048 of 010-4379727. U kunt ook een email sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl, of contact met ons opnemen via het contact formulier. Wij horen graag van u!

  Back To Top