skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Hét bliksembeveiliging bedrijf in Amsterdam

ABS Bliksembeveiliging is een VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf, met een team van gedreven en ervaren bliksemveiligheid monteurs, die allemaal minimaal in het bezit zijn van het basisdiploma veiligheid VCA. Wij zijn een bedrijf met korte lijnen en dus een snelle en efficiënte verwerking van opdrachten. Tevens zijn wij ervan bewust, dat als het om uw veiligheid gaat, alleen het beste goed genoeg is. Daarom verzorgen wij graag de best mogelijke bliksembeveiligingsinstallatie voor uw woning of pand in Amsterdam (ook wel bliksemafleidingsinstallatie genoemd).

Wij kunnen voor u een overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast en een potentiaalvereffening realiseren. Tevens hebben wij ruime expertise en ervaring op het gebied van aarding en veilige en effectieve aardingsinstallaties, met betrouwbare aardingsvoorzieningen zoals één of meer aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Tot slot nemen wij graag de inspectie en het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie op ons en kunnen wij, om te zorgen dat de bliksemafleidingsinstallatie van uw pand in Amsterdam aan de hoogste standaarden en de belangrijkste normen voldoet, u de volgende inspecties bieden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Een overspanningsbeveiliging is een uitermate belangrijk onderdeel van een goed functionerende en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Veel mensen denken bij bliksemschade vooral aan de gevolgen van een inslag die hun woning of pand “direct” treft en dus aan het belang van een goede bliksemafleider. Echter, er kan ook grote schade aan uw pand, installaties en apparatuur ontstaan door een blikseminslag in de nabije omgeving. Dit is iets waar een overspanningsbeveiliging tegen kan beschermen. De meeste apparaten kunnen maar een spanning aan van 230 volt, terwijl bij een blikseminslag de spanning best op kan lopen tot 100 miljoen volt.

  Als wij voor u een overspanningsbeveiliging in uw meterkast inbouwen, dan “blokkeert” deze de spanning als het ware als deze 230 volt overschrijdt. Een ander belangrijk onderdeel van een bliksembeveiligingsinstallatie is een potentiaalvereffening. Een potentiaalvereffening neutraliseert (vereffent) de grote spanningsverschillen die als gevolg van een blikseminslag ontstaan.

  bliksembeveiliging specialist in Amsterdam

  Dankzij onze jarenlange ervaring met het bliksemveilig maken van verschillende soorten panden, gebouwen en structuren (denk bijvoorbeeld aan boerderijen, fabrieken, flatgebouwen en cameramasten), kunnen wij u ongetwijfeld een passende bliksem veiligheidsoplossing bieden en een betrouwbare overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening voor uw pand in Amsterdam realiseren.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Een betrouwbare aardingsinstallatie voor uw pand in Amsterdam

  Omdat een (directe) blikseminslag een enorme hoeveelheid spanning tot gevolg heeft, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk naar de aarde af te voeren. Dit is precies wat we met aarding bedoelen en waar een zogeheten aardingsinstallatie voor dient. Omdat een aardingsinstallatie een gecompliceerd systeem is dat bestaat uit verschillende onderdelen, regelt ons VCA gecertificeerde bedrijf dit graag voor u.

  Door onze jarenlange ervaring kunnen we een uiterst veilige aardingsinstallatie voor uw woning of pand in Amsterdam realiseren, compleet met betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals één of meer aardelektrode(n) en eventuele veiligheidsaardingen (omdat u bij ons maar één aanspreekpunt heeft kunnen we u op een fijne manier goed advies geven over wat er in uw geval precies nodig is).

  Onderhoud en inspectie bliksembeveiligingsinstallatie

  Omdat uw veiligheid en die van uw naasten en eventuele werknemers onze absolute prioriteit is, willen wij ons ervan verzekeren dat uw bliksemafleidingsinstallatie voldoet aan de hoogste eisen en de geldende normen op dit gebied. Zodoende bieden wij u graag de volgende inspectie opties: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Ook nemen wij graag het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie op ons.

  Uw bliksemafleidingsinstallatie verzorgd door de VCA gecertificeerde specialist!

  Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of juist liever eerst wat informatie wilt over bliksembeveiliging en ons bliksembeveiliging bedrijf, neem dan gauw contact met ons op door te bellen naar 085-2733048, of op 010-4379727. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via het contactformulier.

  Back To Top