skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Uw veiligheid is onze prioriteit in Arnhem!

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat een blikseminslag vaak gepaard gaat met ernstige schade. Niet alleen personen, maar ook installaties en apparatuur lopen gevaar bij een (directe) blikseminslag. Daarom is het belangrijk om uzelf en uw woning of pand in Arnhem te beschermen tegen dit gevaar en te zorgen voor een optimale bliksembeveiliging. Gelukkig heeft u bij deze een VCA gecertificeerd bliksemveiligheid bedrijf gevonden, met jarenlange ervaring in de bliksemveiligheid branche, dat u daar graag bij helpt.

Ons team van ervaren en bekwame monteurs, die allemaal minimaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA, realiseren voor u graag een veilige bliksemveiligheidsinstallatie voor uw woning of pand in Arnhem, compleet met alle veiligheidsvoorzieningen die u mag verwachten van een moderne bliksemafleidingsinstallatie, zoals een bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie. Wij nemen ook graag de inspectie en het onderhoud van uw bliksemveiligheidsinstallatie op ons. Wij kunnen u de volgende inspecties bieden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Velen denken bij een blikseminslag vooral aan de gevallen waarbij een gebouw of woning direct door de bliksem wordt getroffen. Waar zij zich soms niet van bewust zijn, is dat een blikseminslag in de nabije omgeving ook verregaande gevolgen kan hebben. Daarom is het erg belangrijk om, behalve een goede bliksemafleider voor directe blikseminslagen, ook een goede overspanningsbeveiliging in uw meterkast te hebben, om extreem hoge spanningen (de overspanningsbeveiliging komt in actie bij spanningen hoger dan 230 volt) als het ware te “blokkeren”. Daarnaast is het belangrijk om gevaarlijke spanningsverschillen in (delen van) installaties te neutraliseren (vereffenen) met een potentiaalvereffening. Dit alles kunnen wij door onze jarenlange ervaring met het verzorgen en onderhoud van een groot scala aan verschillende bliksemafleidingsinstallaties in een mum van tijd voor u realiseren.

  ABS Bliksembeveiliging: de specialist in veilige bliksembeveiligingsinstallaties in Arnhem

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Een betrouwbare aardingsinstallatie voor uw pand in Arnhem

  Een goede aarding is een zeer belangrijk component van een veilige bliksemafleidingsinstallatie. Het snel en veilig afvoeren van de hoge spanning, waarvan sprake is bij een blikseminslag, naar de aarde is uiteraard een belangrijke prioriteit. Daarom wenden wij graag onze kennis en jarenlange ervaring aan om voor uw woning of pand in Arnhem een veilige en betrouwbare aardingsinstallatie te verzorgen, compleet met belangrijke en betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals eventuele veiligheidsaardingen en één of meerdere aardelektrode(n).

  Inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie

  Behalve in het realiseren van compleet nieuwe bliksemafleidingsinstallaties, specialiseert ons ervaren, VCA gecertificeerde bliksembeveiliging bedrijf zich ook in de inspectie en het onderhoud van uw huidige bliksembeveiligingsinstallatie. Schakel ons dus gerust in voor het onderhoud of een inspectie van uw installatie in Arnhem. Wij bieden u de volgende inspectiemogelijkheden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Wij doen graag ons uiterste best om uw woning of pand in Arnhem zo goed mogelijk tegen een eventuele blikseminslag te beschermen. Wij zijn een bedrijf met korte lijnen waardoor opdrachten snel en efficiënt verwerkt worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gratis offerte aan te vragen. U kunt ons bellen op 085-2733048, of op 010-4379727. U kunt ook een email sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via het contactformulier.

  Back To Top