skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Realisatie, inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie in Botlek-Rotterdam

Zoekt u nog naar betrouwbare bliksembeveiliging in Botlek-Rotterdam? Neem dan direct contact op met ABS Bliksembeveiliging. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en geheel gericht op bliksembeveiliging. Wij hebben een team van ervaren monteurs in dienst, die allen beschikken over het basisdiploma veiligheid VCA. Onze snelle en efficiënte afhandeling van opdrachten en onze korte lijnen, zijn enkele kenmerken van ons bedrijf. Bij ons staat uw veiligheid hoog in het vaandel. Enkel de beste voorzieningen zijn goed genoeg. Daarom verzorgen wij graag de meest betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie voor u in Botlek-Rotterdam.

Zo kunnen wij gemakkelijk een overspanningsbeveiliging in uw meterkast installeren en een potentiaalvereffening toepassen. Wij bezitten tevens de nodige kennis en kunde omtrent veilige aardingsinstallaties. Deze zijn voorzien van betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of enkele aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Wilt u uw bliksembeveiligingsinstallatie ook periodiek laten onderhouden? Dan zorgen wij dat deze aan de hoogste normen blijft voldoen. Wij bieden de inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Meer weten? Lees dan snel verder of bel ons direct voor uw offerte!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Betrouwbare overspanningsbeveiliging

  Overspanningsbeveiliging is zeer van belang voor een goed functionerende en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Bij bliksemschade wordt veelal direct gedacht aan de gevolgen van een blikseminslag in een woning of pand. Dit maakt een degelijke bliksemafleider van belang. Echter kan er ook schade aan uw pand en haar bijbehorende apparatuur ontstaan door een blikseminslag in een pand in de omgeving. Een overspanningsbeveiliging biedt u hiertoe de beste bescherming. Veel apparatuur kan slechts tegen een spanning van 230 volt. Bij een blikseminslag loopt de spanning echter vaak op tot de 100 miljoen volt. Als u een overspanningsbeveiliging in uw meterkast laat inbouwen, blokkeert deze de spanning al wanneer deze over de 230 volt komt. Dit biedt uw pand en uw apparatuur optimale bescherming.

  bliksembeveiliging in Botlek-Rotterdam!

  De bijbehorende potentiaalvereffening

  Een belangrijk onderdeel van de overspanningsbeveiliging omvat de potentiaalvereffening. Dit neutraliseert de grote verschillen in spanning die door een blikseminslag kunnen ontstaan. Wij zijn al jaren ervaren in het bliksemveilig maken van verschillende panden. Denk hierbij aan boerderijen, fabrieken en flats.

  Ook uw cameramasten kunnen wij bliksemveilig maken. Welk pand u ook bliksemveilig wenst te maken, voor elk pand in Botlek-Rotterdam biedt ABS Bliksembeveiliging een gedegen veiligheidsoplossing. Voor welk soort pand wenst u optimale bliksembeveiliging?

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Gedegen aardingsinstallatie voor uw pand in Botlek-Rotterdam

  Een blikseminslag zorgt voor een grote hoeveelheid spanning. Om die reden is het zeer wenselijk de grote hoeveelheid spanning zo snel mogelijk naar de aarde te leiden. Dit is ook het directe doel van de aardingsinstallatie. Een aardingsinstallatie bestaat, als een gecompliceerd systeem, uit diverse onderdelen. Ons VCA gecertificeerde bedrijf kan deze gelukkig geheel voor u verzorgen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij een zeer veilige aardingsinstallatie voor uw pand in Botlek-Rotterdam realiseren. Deze installatie is bewezen betrouwbaar en gecompleteerd met beste aardingsvoorzieningen, een of meerdere aardelektroden en veiligheidsaardingen. Hierbij voorzien wij u van een centraal aanspreekpunt, dat u indien gewenst een goed advies kan geven omtrent uw huidige situatie.

  Onderhoud en inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie

  Ons bedrijf stelt zich ten doel te zorgen voor optimale veiligheid voor zowel u als uw naasten of werknemers. Om die reden dragen wij er ook zorg voor dat uw blikseminstallatie voldoet aan de recente normen en eisen. Zo bieden wij de Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Heeft u er al eens over nagedacht uw bliksembeveiligingsinstallatie periodiek te laten onderhouden? Ook dat kunt u gerust aan ons overlaten. Voor een scherpe prijs onderhouden wij uw bliksembeveiliging op de meest efficiënte wijze. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag ons een offerte op maat voor u samen te stellen!

  Bel ons voor uw bliksemafleidingsinstallatie in Botlek-Rotterdam

  Kiest u er ook voor om gebruik te maken van onze uitmuntende bliksembeveiliging? Of heeft u behoefte aan meer informatie omtrent de juiste bliksembeveiliging voor uw woning of pand? Neem dan direct contact met ons op via 085-2733048, of bel naar 010-4379727. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via ons contactformulier. Zo kunt u ook vrij eenvoudig uw vrijblijvende offerte aanvragen. Zet ons snel in voor uw betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie in Botlek-Rotterdam!

  Back To Top