skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging door hét bliksembeveiligingbedrijf in Breda!

Uiteraard is het ontzettend belangrijk om een goede en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie te hebben voor uw woning of bedrijfspand in Breda. Vooral nu het klimaat steeds onvoorspelbaarder lijkt te worden en we vaker last lijken te hebben van onweersbuien, is een goede bliksembeveiliging cruciaal. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, wenden wij graag onze jarenlange ervaring op het gebied van bliksemveiligheid aan voor het verzorgen, de inspectie en het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie in Breda. Ons VCA gecertificeerde bliksem beveiligingsbedrijf bestaat uit een team van ervaren en gedreven monteurs, die allemaal het basisdiploma veiligheid VCA hebben gehaald. Ons bedrijf hanteert verder een efficiënte werkwijze, gekenmerkt door korte lijnen, waardoor uw opdracht snel bij onze monteurs terecht komen en we in een mum van tijd en veilige en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie voor uw woning of pand in Breda kunnen verzorgen, compleet met bliksemafleider, overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast en een potentiaalvereffening.

Verder zijn wij experts op het gebied van aarding en aardingsinstallaties, met betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Tot slot nemen wij graag het onderhoud en de inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie op ons. Wij bieden de volgende inspecties aan: Inspectie NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN3140. Lees gauw verder voor meer uitleg over onze diensten of neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Veel mensen denken bij de schadelijke gevolgen van onweer vooral aan een directe blikseminslag en willen dus een bliksemafleider laten installeren. Hoewel dit zeker belangrijk is, is het net zo belangrijk om voorbereid te zijn op een blikseminslag in de nabije omgeving van uw woning of pand in Breda. Daarom is het belangrijk om een overspanningsbeveiliging in uw meterkast te laten installeren en het liefst natuurlijk door een betrouwbaar, ervaren en VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf. ABS Bliksembeveiliging regelt dit graag voor u. Een overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat de enorme spanning die bij een blikseminslag kan ontstaan (van soms wel 100 miljoen volt!), als het ware “geblokkeerd” wordt, zodat er niet meer dan 230 volt wordt doorgelaten (het voltage dat de meeste apparaten aankunnen). Echter, een ander gevaar van een blikseminslag is dat er niet alleen een enorm hoge spanning ontstaat, maar ook grote spanningsverschillen kunnen ontstaan, tussen bijvoorbeeld verschillende delen van een installatie. Omdat dit voor gevaarlijke situaties zorgt is het ook belangrijk om een potentiaalvereffening, die de spanningsverschillen neutraliseert, te laten installeren. Ook dit regelen wij graag voor uw pand in Breda.

  Bliksembeveiliging Breda

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Aarding

  Aarding en dus het beschikken over een betrouwbare aardingsinstallatie, is van enorm belang voor een goede bliksemafleidingsinstallatie. Een aardingsinstallatie zorgt er namelijk voor dat de stroom die ontstaat bij een blikseminslag snel en veilig wordt afgevoerd naar de aarde. Een aardingsinstallatie is een gecompliceerd systeem, bestaande uit verschillende aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Daarom wilt u uw aardingsinstallatie uiteraard laten verzorgen door een expert, met jarenlange ervaring in het verzorgen van aardingsinstallaties voor allerlei gebouwen en structuren, zoals boerderijen, fabrieken, flatgebouwen en zelfs cameramasten. Door onze brede en ruime ervaring met aardingsinstallaties kunnen wij gegarandeerd een betrouwbare aardingsinstallatie voor uw pand of gebouw in Breda realiseren. Daar komt bij dat u gedurende het hele proces één centraal aanspreekpunt heeft en u dus een prettige, makkelijke communicatie en gedegen advies mag verwachten over uw situatie.

  Inspectie en Onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie

  Omdat uw veiligheid onze absolute prioriteit is, verzekeren wij u en onszelf er graag van dat uw bliksemafleidingsinstallatie voldoet aan de hoogste eisen en de geldende normen. Daarom bieden wij ook periodiek onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie aan en de volgende inspecties: NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305,
  en inspectie NEN 3140.

  Kies ons om uw woning of pand in Breda bliksemveilig te maken!

  Als u een vakkundig en VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf zoekt in Breda, heeft u dat bij dezen gevonden! Neem gauw contact op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte, via 085-2733048 of 010-4379727. Of mail naar info@absbliksembeveiliging.nl. Tot slot kunt u natuurlijk contact opnemen via het contactformulier.

  Back To Top