skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Laat uw bliksembeveiligingsinstallatie verzorgen door de VCA gecertificeerde specialist in Den Bosch

Het onvoorspelbare weer van tegenwoordig en de schijnbaar toenemende onweersbuien, roepen bij veel mensen wellicht de volgende vraag op: Heb ik een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie nodig voor mijn pand in Den Bosch? Het antwoord is ja, ja en nog eens ja. Een bliksemafleidingsinstallatie is een enorm belangrijk, maar tegelijkertijd gecompliceerd systeem, dat u het beste kunt laten verzorgen door een specialist. ABS bliksembeveiliging heeft jarenlange ervaring op het gebied van bliksem veiligheidsinstallaties en heeft bliksemafleidingsinstallaties verzorgt voor allerlei verschillende gebouwen en structuren, waaronder flatgebouwen, boerderijen (met rieten daken), fabrieken en zelfs camera- en zendmasten.

Verder zijn wij een VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf met korte lijnen, waardoor uw opdracht snel bij ons team van ervaren monteurs, die overigens allemaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA, terecht komt. Zo verzorgen wij voor u in een mum van tijd een betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie, compleet met overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie, waar u ook woont of werkt in Den Bosch. Tot slot nemen wij ook graag het onderhoud en de inspectie van uw installatie op ons. Wij bieden u de volgende inspecties: inspectie NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305, en inspectie NEN3140. Lees verder voor meer uitleg over onze diensten!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Het is cruciaal om over een goede overspanningsbeveiliging te beschikken in uw meterkast, om schade door een blikseminslag in de nabije omgeving van uw pand in Den Bosch te voorkomen. Een overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat de enorm hoge spanning die ontstaat als gevolg van een blikseminslag, als het ware “begrensd” wordt en er maar 230 volt wordt doorgelaten (het voltage dat de meeste apparaten nodig hebben en aankunnen).
  Minstens net zo belangrijk is het om een goede potentiaalvereffening te hebben, die ervoor zorgt dat de enorm hoge spanningsverschillen die kunnen ontstaan door een blikseminslag geneutraliseerd (of wel vereffend) worden. Wij verzorgen beide graag voor u en u bent door onze jarenlange ervaring verzekerd van een professionele uitvoering van de overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en andere vormen van bliksembeveiliging die wij realiseren voor uw pand in Den Bosch.

  Bliksembeveiliging Den Bosch

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Aarding

  Veel mensen denken bij een blikseminslag vooral aan het op een veilige manier opvangen van de stroom, door middel van een goede bliksemafleider. Hoewel dit zeer zeker een belangrijk onderdeel is van een goede bliksembeveiligingsinstallatie, moet die stroom natuurlijk ook veilig afgevoerd worden naar een plek waar deze geen schade aan uw woning of pand in Den Bosch kan aanrichten. Dat is precies waar aarding voor is en waarom een goede aardingsinstallatie een cruciaal onderdeel is van uw bliksemafleidingsinstallatie. Een aardingsinstallatie is een gecompliceerd systeem, waarbij het wellicht nog belangrijker is dan bij bijvoorbeeld het plaatsen van een overspanningsbeveiliging in uw meterkast, dat u dit overlaat aan een echte specialist. Ons team van ervaren en vakkundige monteurs, kan door zijn ruime ervaring met allerlei soorten projecten, een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare aardingsinstallatie voor u realiseren, waar u ook woont of werkt in Den Bosch. Omdat wij weten dat een aardingsinstallatie installeren een gecompliceerde onderneming is, geven wij u graag inzicht in wat wij doen en gedegen advies door ervoor te zorgen dat u één centraal aanspreekpunt heeft, voor een snelle, effectieve en prettige communicatie.

  Inspectie en onderhoud

  Uiteraard vinden wij het van belang dat uw bliksemafleidingsinstallatie voldoet aan de hoogste eisen en de geldende normen. Daarom voeren wij graag periodiek onderhoud uit aan uw bliksemafleidingsinstallatie en bieden wij tevens de volgende inspecties: inspectie NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305, en inspectie NEN3140.

  Neem gauw contact op voor een betrouwbare bliksemveiligheidsinstallatie in Den Bosch!

  Als u graag meer informatie wilt over onze diensten of vrijblijvend een gratis offerte wilt aanvragen, neem dan gauw contact op via 085-2733048, 010-4379727. U kunt ons uiteraard ook mailen, namelijk op het volgende emailadres: info@absbliksembeveiliging.nl. Tot slot kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Back To Top