skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Wij maken uw pand of woning in Den Haag graag bliksemveilig

Bij ABS Bliksembeveiliging staat veiligheid voorop. Dankzij onze ruime ervaring als bliksembeveiliging bedrijf en ons team van ervaren en bekwame monteurs, die overigens allemaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA, kunnen wij erop toezien dat uw woning of bedrijfspand in Den Haag voldoet aan alle normen en richtlijnen op het gebied van bliksembeveiliging. Dit doen wij door voor u een betrouwbare en veilige bliksembeveiligingsinstallatie te realiseren, compleet met een overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast, een potentiaalvereffening en een goed functionerend en veilig aardingsysteem (ofwel aardingsinstallatie), met betrouwbare aardingsvoorzieningen zoals een (metalen) aardelektrode en veiligheidsaardingen. Tevens kunnen wij, behalve het realiseren van een gloednieuwe bliksemafleidingsinstallatie, ook uw huidige bliksemafleidingsinstallatie inspecteren – wij bieden de volgende inspecties: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140 – en onderhouden.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Wij regelen uw overspanningsbeveiliging in Den Haag

  Vandaag de dag is het nog belangrijker dan voorheen om te beschikken over een goede overspanningsbeveiliging in uw meterkast. Behalve het feit dat we natuurlijk steeds afhankelijker worden van elektronische apparatuur, wat adequate overspanningsbeveiliging uiteraard erg belangrijk maakt, is moderne elektronica erg klein en gevoelig, wat betekent dat er maar een relatief kleine hoeveelheid overspanning nodig is om ze te beschadigen.

  Kortom, als u wilt voorkomen dat uw elektronische apparatuur en uw stroom, televisie en internetnetwerk lijden onder een mogelijke blikseminslag, doet u er goed aan om contact met ons op te nemen, zodat wij ook voor u een goede overspanningsbeveiliging kunnen verzorgen voor uw bedrijf of woning in Den Haag.

  Bliksembeveiliging in Den Haag

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Bliksembeveiligingsinstallatie en aardingsinstallatie

  Een veilige en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie, ook wel bliksemafleidingsinstallatie genoemd, bestaat uit een aantal zeer belangrijke componenten. Eén van misschien wel de belangrijkste onderdelen van de bliksembeveiligingsinstallatie of bliksemafleider, is het onderdeel dat verantwoordelijk is voor de zogeheten “aarding” van de stroom die ontstaat bij een blikseminslag, ofwel de aardingsinstallatie. Omdat een blikseminslag een enorme spanning genereert die ernstige gevolgen kan hebben voor mensen en elektronische apparaten, is het belangrijk om deze spanning op een veilige manier naar de aarde af te voeren. Daarom verzorgen wij voor u graag een veilige aardingsinstallatie, die beschikt over goede, betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals aardelektrode(n) en eventuele veiligheidsaardingen.

  Potentiaalvereffening

  Het is velen natuurlijk bekend dat een blikseminslag een extreem hoge spanning oplevert, waardoor getroffen structuren en elektrische installaties onder een hoop spanning komen te staan. De situatie wordt met name gevaarlijk als er spanningsverschillen ontstaan tussen verschillende delen van een elektrische installatie. Dit is dan ook precies wat een potentiaalvereffening voorkomt. Een potentiaalvereffening neutraliseert (vereffent) spanningsverschillen en is daarmee een belangrijk onderdeel van een goede bliksembeveiligingsinstallatie. Gelukkig is dit iets dat wij op zeer professionele wijze en met oog voor uw veiligheid voor u kunnen realiseren.

  Onderhoud en inspectie bliksembeveiligingsinstallatie

  Omdat wij veel waarde hechten aan de veiligheid van u, uw naasten en uw eventuele werknemers, willen wij onszelf en u ervan verzekeren dat de bliksemafleidingsinstallatie van uw woning of bedrijf in voldoet aan de hoogste eisen en de huidige normen op dit gebied. Daarom bieden wij u graag het volgende: een inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Tevens kunnen wij het onderhoud van uw huidige bliksemveiligheidsinstallatie verzorgen.

  Neem contact met ons op voor een betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie

  Als u een veilige en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie nodig heeft en op zoek bent naar een professioneel en ervaren bliksembeveiliging bedrijf in Den Haag om dit voor u te verzorgen, of om uw huidige bliksemafleidingsinstallatie te inspecteren of onderhouden, neem dan gauw contact met ons op door te bellen naar 085-2733048 of 010-4379727. Uiteraard kunt ons ook bereiken via e-mail, namelijk op het volgende emailadres info@absbliksembeveiliging.nl. Tot slot kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op onze website.

  Back To Top