skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Laat uw bliksembeveiligingsinstallatie verzorgen door de specialist in Dordrecht

ABS Bliksembeveiliging is een VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf dat bliksembeveiligingsinstallaties verzorgt in Dordrecht en de rest van het land. Wij beschikken
over een team van zeer ervaren monteurs, die overigens allemaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA. Onze monteurs hebben ruime ervaring met het bliksemveilig maken van, onder andere, flatgebouwen, boerderijen, fabrieken en camera- en zendmasten.

Met andere woorden, als u ervoor kiest de bliksembeveiligingsinstallatie van uw pand in Dordrecht door ons te laten verzorgen, bent u zeker van een op maat gemaakte bliksembeveiliging oplossing die goed past bij uw situatie en woning of pand. Dit is al helemaal het geval als u zich bedenkt dat u bij ons één centraal aanspreekpunt heeft, waardoor al uw wensen en vragen op een prettige en duidelijke manier met u worden doorgenomen. Schakel ons dus gauw in om een betrouwbare en complete bliksemafleidingsinstallatie voor uw pand in Dordrecht te laten realiseren, compleet met bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie. Tevens kunnen wij voor u het onderhoud en de inspectie van uw bliksemafleidingsinstallatie verzorgen.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Twee belangrijke onderdelen: een overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Het bovenstaande kunnen wij niet genoeg benadrukken. Een goede overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening zijn twee cruciale onderdelen van uw bliksembeveiligingsinstallatie. Velen denken bij het belang van een bliksembeveiligingsinstallatie vooral al een goede bliksemafleider. Maar stelt u zich eens voor dat het huis naast uw woning getroffen wordt door een blikseminslag. In dit geval kan uw bliksemafleider natuurlijk niks meer voor u betekenen en is het een feit dat uw woning te maken zal krijgen met een flinke spanning (van soms wel 100 miljoen volt!).

  Daarom is het zo belangrijk om een goede overspanningsbeveiliging in uw meterkast te laten installeren. Deze “blokkeert” namelijk als het ware de enorme spanning die de blikseminslag veroorzaakt en zorgt dat er maar 230 volt wordt doorgelaten (het voltage dat de meeste huishoudelijke apparaten nodig hebben en aankunnen).

  bliksembeveiliging Dordrecht

  Maar, en misschien heeft u wel eens gehoord over deze gevaarlijke situatie, wat nou als er ten gevolge van een blikseminslag enorme spanningsverschillen ontstaan in bijvoorbeeld een installatie in uw fabriek of woning? Dan heeft u een potentiaalvereffening nodig om deze verschillen te neutraliseren (vereffenen). Onze ervaren monteurs realiseren graag beide belangrijke bliksembeveiliging systemen voor u. Neem gauw contact op voor de mogelijkheden.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Wij regelen uw professioneel uitgevoerde aardingsinstallatie

  Net als een overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening, is een betrouwbare aardingsinstallatie een cruciaal onderdeel van uw bliksemafleidingsinstallatie en is uw woning of pand in Dordrecht pas echt bliksemveilig als deze is voorzien van een betrouwbaar aarding systeem.

  Een aardingsinstallatie zorgt er namelijk voor dat de stroom die ontstaat bij een blikseminslag snel en veilig wordt afgevoerd naar de aarde. Omdat een aardingsinstallatie een complex systeem is, bestaande uit verschillende aardingsvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen, raden wij u aan om dit door een professioneel bliksembeveiliging bedrijf te laten regelen.

  Dankzij onze effectieve werkstijl die zich kenmerkt door korte lijnen, kunnen onze ervaren monteurs dit belangrijke onderdeel van uw bliksembeveiligingsinstallatie in een mum van tijd voor u regelen. Neem gauw contact op zodat wij uw pand in Dordrecht met de best mogelijke aardingsinstallatie uit kunnen rusten.

  ABS Bliksembeveiliging verzorgt ook onderhoud en inspecties

  Om er zeker van te zijn dat uw bliksemafleidingsinstallatie in Dordrecht voldoet aan de hoogste eisen en de veiligheidsnormen, is het belangrijk om te zorgen voor periodiek onderhoud en voor inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie. Ook deze taken neemt ons ervaren bliksembeveiliging bedrijf graag op zich. Wij bieden de volgende inspecties aan: Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Wacht niet langer en ga voor een bliksemveilig pand!

  Als u op zoek bent naar een bliksembeveiliging bedrijf dat uw pand in Dordrecht in een mum van tijd bliksemveilig kan maken, neem dan gauw contact met ons op! Bel naar 085-2733048 of 010-4379727. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen. Gebruik daarvoor het volgende emailadres: info@absbliksembeveiliging.nl. Tot slot kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Back To Top