skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Uw snelle bliksembeveiligingsinstallatie in Emmeloord

Wenst u snel een gedegen bliksembeveiliging te installeren in Emmeloord? Neem contact op met de specialisten van ABS Bliksembeveiliging. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en bezit veel expertise rondom bliksembeveiliging. Wij hebben ervaren monteurs in ons team, die allemaal over het basisdiploma veiligheid VCA beschikken. Onze kenmerken zijn een snelle, efficiënte werkwijze en korte lijnen. Een optimale veiligheid voor u staat bij ons dan ook bovenaan. Enkel de beste en veiligste voorzieningen zien wij als goed genoeg. Daarom voorzien wij u graag van de meest betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie in Emmeloord.

Hierbij installeren wij graag een overspanningsbeveiliging in uw meterkast en passen wij tevens de potentiaalvereffening toe. Ook hebben wij veel kennis in huis omtrent veilige aardingsinstallaties. Deze omvatten een of enkele aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen. U kunt uw bliksembeveiligingsinstallatie ook periodiek door ons laten onderhouden. Via deze wijze blijft uw bliksembeveiliging aan de gestelde eisen voldoen. Wij bieden de inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  De installatie van de overspanningsbeveiliging

  Overspanningsbeveiliging is zeer belangrijk voor een goed werkende en betrouwbare
  bliksembeveiligingsinstallatie. Veelal denkt men bij bliksemschade aan de directe gevolgen van een blikseminslag in een woning of pand. Dit maakt een bliksemafleider van groot belang. Maar bent u ook op de hoogte over het feit dat er ook schade aan uw pand en apparatuur kan ontstaan door een blikseminslag in de nabije omgeving?

  Een overspanningsbeveiliging beschermt uw pand hiertegen. Doorgaans kan apparatuur tegen een spanning van slechts 230 volt, maar bij een blikseminslag kan de spanning oplopen tot wel 100 miljoen volt. Bij de installatie van een overspanningsbeveiliging in uw meterkast, wordt deze spanning geblokkeerd wanneer deze over de 230 volt gaat. Zo geniet u van optimale bescherming van uw woning of pand.

  bliksembeveiliging snel geïnstalleerd in Emmeloord!

  Potentiaalvereffening

  Een wezenlijk onderdeel van uw overspanningsbeveiliging betreft de potentiaalvereffening. Dit is een zeer belangrijk onderdeel, omdat deze de spanningsverschillen die ontstaan bij een blikseminslag neutraliseren. Wij hebben als gespecialiseerd bedrijf jarenlange ervaring in het bliksemveilig maken van panden, zoals flats, boerderijen en fabrieken.

  Ook uw cameramasten kunnen wij bliksemveilig maken. Voor welk pand wenst u bliksembeveiliging? Wij kunnen hoe dan ook voor elk pand in Emmeloord snel de ideale veiligheidsoplossing realiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij een toepassing op maat kunnen verzorgen.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Aardingsinstallatie voor uw pand in Emmeloord

  Een blikseminslag zorgt ervoor dat er een grote hoeveelheid spanning vrijkomt. Om die reden is het zeer van belang dat de spanning zo snel mogelijk naar de aarde geleid wordt. Dit is ook het directe doel van de aardingsinstallatie en de reden voor deze benaming. Een aardingsinstallatie bestaat als ingewikkeld systeem uit diverse onderdelen. Gelukkig kan ons VCA gecertificeerde bedrijf deze ingewikkelde installatie geheel op zich nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de veiligste aardingsinstallatie voor uw pand in Emmeloord bieden. Onze installatie is bewezen betrouwbaar en gecompleteerd met enkel de beste aardingsvoorzieningen, een of meerdere aardelektroden en veiligheidsaardingen. Gedurende de installatie voorzien wij u van een centraal aanspreekpunt dat u een gedegen advies kan geven omtrent de situatie van uw pand in Emmeloord.

  Inspectie en onderhoud bliksembeveiligingsinstallatie

  De doelstelling van ons bedrijf omvat het zorgen voor een optimale veiligheid voor zowel u als uw naasten of werknemers. Onze bliksembeveiligingsinstallatie voldoet dan ook aan de meest recente eisen. Wij bieden onder andere de Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Wenst u uw bliksembeveiligingsinstallatie periodiek door ons te laten onderhouden? Ook dat kunnen wij u uit handen nemen. Voor een schappelijke prijs onderhouden wij uw bliksembeveiliging op de best mogelijke wijze. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een op maat gemaakte offerte bij ons aan.

  Kies ook voor een bliksemafleidingsinstallatie in Emmeloord

  Kiest u net als vele anderen in Emmeloord en omgeving ook voor onze uitmuntende bliksembeveiliging? Dan installeren wij deze graag voor u. Wenst u nog meer te weten omtrent de juiste bliksembeveiliging voor uw woning of pand? Neem dan snel contact met ons op via 085-2733048, of bel naar 010-4379727. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via ons contactformulier. Wist u dat u bij ons ook een vrijblijvende offerte kunt aanvragen? Dat maakt onze werkzaamheden en kosten direct inzichtelijk. Kies er ook voor om onze bliksembeveiligingsinstallatie snel te laten installeren in Emmeloord!

  Back To Top