skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Voor de realisering, inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie in Europoort

Bent u op zoek naar de beste bliksembeveiliging in omgeving Europoort? Neem dan snel contact op met ABS Bliksembeveiliging. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en richten ons geheel op bliksembeveiliging. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren monteurs, die allen het basisdiploma veiligheid VCA bezitten.

Wij kenmerken ons door onze korte lijnen en een snelle, efficiënte afhandeling van opdrachten. Ook zijn wij ons er dermate van bewust dat uw veiligheid voorop staat en enkel de beste voorzieningen goed genoeg zijn.

Om deze reden verzorgen wij graag de beste bliksembeveiligingsinstallatie voor u in Europoort. Wat dacht u van een overspanningsbeveiliging in de meterkast of een potentiaalvereffening? Ons bedrijf bezit tevens een ruime expertise op het gebied van veilige aardingsinstallaties. Deze bevatten betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of enkele aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen.

Wenst u ons ook in te zetten voor het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie? Dan zorgen wij ervoor dat uw bliksemafleidingsinstallatie in uw pand in Europoort aan de hoogste standaarden blijft voldoen. Zo bieden wij de inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Onze overspanningsbeveiliging

  Overspanningsbeveiliging is van wezenlijk belang voor een goed werkende en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Velen denken bij bliksemschade direct aan de gevolgen van een blikseminslag in hun woning of pand, wat een goede bliksemafleider van belang maakt. Maar wist u dat er ook schade aan uw pand en bijbehorende installaties kan ontstaan door een blikseminslag in de omgeving? Een overspanningsbeveiliging kan u hiertegen beschermen. Vele apparaten kunnen slechts een spanning aan van 230 volt. Bij een blikseminslag kan de spanning echter wel oplopen tot 100 miljoen volt. Wanneer wij een overspanningsbeveiliging in uw meterkast inbouwen, blokkeert deze de spanning wanneer deze over de 230 volt komt. Zo is uw apparatuur optimaal beschermd.

  bliksembeveiliging in Europoort!

  Onze potentiaalvereffening

  Potentiaalvereffening is een belangrijk onderdeel van een overspanningsbeveiliging. Deze neutraliseert namelijk de grote spanningsverschillen die door het gevolg van een blikseminslag kunnen ontstaan. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring in het bliksemveilig maken van diverse panden, zoals fabrieken, boerderijen en flats.

  Ook cameramasten maken wij bliksemveilig. Voor welk pand u ook bliksembeveiliging wenst, ABS Bliksembeveiliging kan u ongetwijfeld een veiligheidsoplossing op maat bieden voor uw pand in Europoort.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Onze aardingsinstallatie voor uw pand in Europoort

  Een blikseminslag heeft een grote hoeveelheid spanning tot gevolg. Om deze reden is het van belang deze spanning zo snel mogelijk naar de aarde toe te voeren. Dit is het doel van de aardingsinstallatie. Een aardingsinstallatie is een gecompliceerd systeem dat uit diverse onderdelen bestaat. Gelukkig kan ons VCA gecertificeerde bedrijf deze voor u verzorgen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij een uitermate veilige aardingsinstallatie voor uw pand in Europoort kunnen realiseren, die bewezen betrouwbaar is. Geheel compleet met de beste aardingsvoorzieningen, een of meerdere aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Wij voorzien u van een centraal aanspreekpunt, dat u een gedegen advies kan geven omtrent uw situatie.

  Onderhoud en inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie

  Onze doelstelling is een optimale veiligheid voor zowel u als uw naasten of werknemers. Daarom zorgen wij er ook voor dat uw blikseminstallatie voldoet aan de hoogste eisen. Zo bieden wij de Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Wenst u uw bliksembeveiligingsinstallatie periodiek te laten onderhouden? Ook dat is mogelijk. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Neem contact op voor uw bliksemafleidingsinstallatie in Europoort

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wenst u meer informatie omtrent de juiste bliksembeveiliging voor uw pand? Neem dan snel contact met ons op via 085-2733048 of bel naar 010-4379727. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via het contactformulier. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor uw bliksembeveiligingsinstallatie in Europoort!

  Back To Top