skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Beveilig uw woning in Gouda tegen blikseminslag met ABS Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging in Gouda is enorm belangrijk en kan zelfs van levensbelang zijn. U kunt gelukkig zelf invloed hebben op de bliksembeveiliging van uw eigen huis. Zorg bijvoorbeeld voor een goede bliksemafleidingsinstallatie of voor een regelmatige inspectie van deze bliksembeveiligingsinstallatie. Onze ervaren monteurs zijn allemaal in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA en hebben de kennis en kunde in pacht om uw woning of bedrijfspand in Gouda bliksemveilig te maken.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Veiligheidsaardingen in Gouda zijn belangrijk voor uw veiligheid

  Aarding is het geleiden van de ingeslagen stroom van de blikseminslag naar de aarde. Wanneer dit niet gebeurt, kan deze stroom naar verschillende elektronische apparaten overslaan waardoor deze ofwel kapot gaan of eventueel zelfs in brand vliegen. U wilt natuurlijk niet dat dit u overkomt. Zelfs als uw huis niet afbrandt bent u al uw elektrische apparaten kwijt omdat er teveel stroom op kwam te staan.

  Maar ook voor mensen is een blikseminslag levensgevaarlijk. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat er een goede ‘afvoer’ van de stroom wordt gerealiseerd. Dit kan door middel van zogeheten veiligheidsaardingen. Deze zijn een onderdeel van een bliksembeveiligingsinstallatie. Wanneer deze bij u in Gouda wordt geïnstalleerd bent u een stukje zekerder van bescherming tegen blikseminslag.

  Bliksembeveiliging Gouda

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Ontdek de krachten van een potentiaalvereffening

  Wanneer de bliksem inslaat dan komt daar een ontzettend groot aantal geladen deeltjes bij kijken. Dit zorgt ervoor dat de getroffen elektrische installaties veel spanning krijgen te verduren. Wanneer er meerdere delen van een elektrische installatie met elkaar in verbinding komen onder verschillende spanningshoogtes levert dit extra gevaar op. Dit is waar een potentiaalvereffening in het spel komt. Deze neutraliseert deze spanningsverschillen. ABS Bliksembeveiliging zorgt met een professionele installatie via deze potentiaalvereffening voor een veilige bliksembeveiligingsinstallatie bij u in Gouda.

  Regel een overspanningsbeveiliging voor uw meterkast

  Uw meterkast is het hart van de elektrische apparaten in uw huis. Wanneer er bliksem inslaat, is de kans aanwezig dat deze doorslaat naar de meterkast. Dit is een situatie die fatale gevolgen kan hebben. De moderne technologische toevoegingen aan de meterkast zijn steeds kleiner geworden. Hoewel hier ook positieve kanten aan zitten, betekent dit ook dat de onderdelen minder stroom kunnen verdragen dan voorheen. En dit vergroot de kans op een overspanning. Uw apparatuur, stroom en internet kunnen hieronder lijden. Om dit te voorkomen installeren wij bij u in Gouda een overspanningsbeveiliging in uw meterkast.

  Maak snel een afspraak voor een veilige bliksemafleidingsinstallatie in Gouda

  Met het aanbrengen van bliksembeveiliging op uw huis kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Zorg daarom dat u zo snel mogelijk aardingsvoorzieningen en andere maatregelen als een bliksemafleider laat installeren. ABS Bliksembeveiliging wil u hier graag bij helpen. Bel ons op 085-2733048 of op 010-4379727. Of stuur een mail naar info@absbliksembeveiliging.nl. Neem vandaag nog de beslissing om over te gaan op bliksembeveiliging voor een veilig gevoel in uw huis in Gouda.

  Back To Top