skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Laat ons uw pand in Heerenveen bliksemveilig maken!

Wij zijn een VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf met een team van zeer gedreven en ervaren monteurs. Onze bliksembeveiliging specialisten zijn allemaal in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA en hebben uw veiligheid hoog in het vaandel staan. Als bliksembeveiliging bedrijf hebben wij ervaring met het bliksemveilig maken van allerlei gebouwen en objecten, waaronder boerderijen, flatgebouwen, fabrieken en camera- en zendmasten, dus wij zullen hoe dan ook dé bliksembeveiligingsinstallatie die bij u past kunnen realiseren!

Verder is ons bliksembeveiliging bedrijf breed inzetbaar en kunnen wij alles voor u realiseren, van een bliksemafleider, tot een overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie. Ook kunnen wij het periodieke onderhoud en de inspectie van uw installatie verzorgen. Wij zorgen er altijd voor dat u bij ons één centraal aanspreekpunt heeft, zodat u kunt rekenen op een prettige en duidelijke communicatie. Lees gauw verder over onze diensten of maak gebruik van onze mogelijkheid om gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Het belang van een overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Een overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening zijn twee zeer belangrijke onderdelen van een bliksembeveiligingsinstallatie en absoluut essentieel om uw pand in Heerenveen bliksemveilig te maken. Een overspanningsbeveiliging zorgt er namelijk voor dat de zeer hoge spanning die ontstaat bij een blikseminslag als het ware “geblokkeerd” wordt en er maar 230 volt wordt doorgelaten (het voltage dat elektrische apparaten over het algemeen aankunnen). Het beste kunt u een overspanningsbeveiliging in uw meterkast laten plaatsen.

  Een potentiaalvereffening zorgt ervoor dat de grote spanningsverschillen die een blikseminslag kan veroorzaken geneutraliseerd (vereffend) worden.

  Bliksembeveiliging Heerenveen

  Aangezien zowel een overspanningsbeveiliging als een potentiaalvereffening essentieel zijn om uw pand in Heerenveen te beschermen tegen de gevolgen van een blikseminslag, realiseren wij dit graag voor u. Gelukkig kenmerkt ons bliksembeveiliging bedrijf zich door korte lijnen, waardoor we beide systemen snel voor u kunnen installeren.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Laat ons uw aardingsinstallatie verzorgen

  Als uw woning of pand in Heerenveen of een pand in de buurt getroffen wordt door de bliksem is het natuurlijk zaak dat de stroom zo snel en veilig mogelijk wordt afgevoerd naar de aarde.

  Dit is precies wat aarding inhoudt en dit is dan ook precies waarom een goede aardingsinstallatie zo’n belangrijk onderdeel van uw bliksemafleidingsinstallatie is.

  Onze ervaren monteurs realiseren graag een betrouwbare aardingsinstallatie voor u, compleet met uitstekende aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Schakel ons gauw in om een betrouwbare aardingsinstallatie voor uw pand in Heerenveen te realiseren!

  Inspectie en onderhoud

  Ons bliksembeveiliging bedrijf richt zich niet alleen op het verzorgen van nieuwe bliksembeveiligingsinstallaties voor uw pand in Heerenveen, maar ook op het periodieke onderhoud van uw huidige installatie. Tevens bieden wij u graag de volgende inspectie mogelijkheden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Contacteer ons ervaren bliksembeveiliging bedrijf!

  Onze ervaren monteurs staan voor u klaar, of u nou een bliksemafleider, potentiaalvereffening, of onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie behoeft. Neem gauw contact met ons op! Bel naar 085-2733048 of 010-4379727, of stuur een email naar info@absbliksembeveiliging.nl. U kunt ons natuurlijk ook contacteren via ons contactformulier.

  Back To Top