skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Wij verzorgen voor u de best mogelijke bliksemafleidingsinstallatie

Als het om uw veiligheid gaat, is uiteraard alleen het beste goed genoeg. Daarom wenden wij graag onze kennis als ervaren en VCA gecertificeerde bliksembeveiliging bedrijf aan om voor uw woning of pand in Krimpenerwaard de best mogelijke bliksembeveiligingsinstallatie te verzorgen. Ons team van ervaren monteurs is zeer bekwaam en al onze monteurs zijn in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA. Ook is ons bliksembeveiliging bedrijf zeer breed inzetbaar, aangezien wij ruime ervaring hebben met het bliksemveilig maken van allerlei soorten gebouwen en objecten, zoals: flatgebouwen, boerderijen (met rieten dak), fabrieken en camera- en zendmasten.

Kortom, waar u ook woont of werkt in Krimpenerwaard, wij kunnen de bliksembeveiliging oplossing bieden die bij u past! Wij kunnen voor u onder andere een bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en een aardingsinstallatie verzorgen. Al onze bliksembeveiligingsinstallaties voldoen aan de hoogste eigen en de geldende veiligheidsnormen. Zo bestaan onze aardingsinstallaties bijvoorbeeld uit uitstekende aardingsvoorzieningen, zoals een of meerdere aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Ook nemen wij graag het onderhoud, maar ook de inspectie van uw bliksemafleidingsinstallatie op ons, zodat u er zeker van bent dat uw woning of pand in Krimpenerwaard zo bliksemveilig is als maar kan. U kunt bij ons terecht voor de volgende inspecties: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Uw overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening professioneel geregeld

  Hoewel een bliksemafleider uw woning of pand in Krimpenerwaard zal beschermen tegen een directe blikseminslag, heeft u natuurlijk niet veel aan een bliksemafleider bij een blikseminslag in de buurt van uw woning. In dat geval heeft u echt een goede overspanningsbeveiliging (het liefst in uw meterkast) nodig om schade te voorkomen. Een overspanningsbeveiliging zorgt er namelijk voor dat de hoge spanning (van soms wel 100 miljoen volt!) die ontstaat bij een blikseminslag in de nabije omgeving van uw woning of pand in Krimpenerwaard, als het ware wordt “geblokkeerd” en er maar 230 volt wordt doorgelaten (het voltage dat de meeste elektrische apparaten aankunnen).

  Bliksembeveiliging Krimpenerwaard 

  Echter, het is net zo belangrijk om over een goede potentiaalvereffening te beschikken in uw pand in Krimpenerwaard. Een potentiaalvereffening kan namelijk de zeer hoge spanningsverschillen die kunnen ontstaan bij een blikseminslag, bijvoorbeeld tussen de verschillende onderdelen van een installatie in een fabriek, neutraliseren (vereffenen). Onze ervaren monteurs realiseren graag een professioneel uitgevoerde overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening voor u. En het mooiste van alles? U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien hoeveel dit precies gaat kosten.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Wij voorzien uw pand in Krimpenerwaard van een goede aarding

  Een andere belangrijk onderdeel van een goed functionerende bliksemafleidingsinstallatie is de aardingsinstallatie. Deze zorgt er namelijk voor dat, indien uw woning getroffen wordt door de bliksem – of onder stroom komt te staan door een blikseminslag in de buurt – de stroom snel en veilig wordt afgevoerd naar de aarde. Vergist u zich niet: Dit klinkt misschien als een simpele methode om schade te voorkomen, maar een aardingsinstallatie is alles behalve een simpel systeem.

  Integendeel, een aardingsinstallatie bestaat uit diverse aardingsvoorzieningen, die op een uiterst nauwkeurige manier geïnstalleerd dienen te worden, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen.

  Gelukkig heeft ons bliksembeveiliging bedrijf ruime ervaring met het installeren van aardingsinstallaties en dit regelen wij dan ook graag voor u. Daarbij heeft u bij ons altijd één centraal aanspreekpunt, zodat u zeker kunt zijn van een prettige en duidelijke communicatie en een tijdige afronding van de installatie van uw aardingsinstallatie.

  Inspectie en onderhoud

  Behalve het verzorgen van gloednieuwe bliksembeveiligingsinstallaties, richten wij ons ook graag op het onderhoud en de inspectie van uw bliksemafleidingsinstallatie. Wij bieden de volgende inspectie mogelijkheden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Neem gauw contact op met de bliksembeveiliging specialist in Krimpenerwaard!

  Als u snel een bliksemafleidingsinstallatie nodig heeft voor uw pand in Krimpenerwaard, neem dan gauw contact met ons op. Bel ons op 085-2733048 of 010-4379727, of stuur een email naar info@absbliksembeveiliging.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Back To Top