skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

ABS Bliksembeveiliging verzorgt, inspecteert en onderhoudt uw bliksembeveiligingsinstallatie in Leeuwarden

Het beschikken over een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie voor uw woning of pand in Leeuwarden is van belang voor uw veiligheid en gemoedsrust, zodat u met een gerust hart kunt werken en leven. Daarom raden wij u aan dit te laten verzorgen door een echte professional. ABS Bliksembeveiliging heeft al jarenlang ervaring met het verzorgen, inspecteren en onderhouden van bliksemafleidingsinstallaties voor allerlei soorten woningen, gebouwen en objecten, zoals flatgebouwen, boerderijen, fabrieken en zelfs camera- en zendmasten. Kortom, ons VCA gecertificeerde bliksembeveiliging bedrijf is zeer breed inzetbaar en kan u altijd de perfecte bliksembeveiliging oplossing bieden.

Tevens kan ons team van ervaren monteurs, die allemaal het diploma basisveiligheid VCA behaald hebben, het onderhoud en de inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie op zich nemen. Wij kunnen voor uw pand of woning in Leeuwarden een bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie realiseren en bieden u de volgende inspectie mogelijkheden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Lees gauw verder over onze diensten of neem contact op voor de mogelijkheden

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  De meeste mensen zijn op de hoogte van het belang van een goede bliksemafleider om hun woning of pand in Leeuwarden te beschermen tegen bliksemschade. Echter, stel dat de bliksem inslaat in het huis van uw buren? In dat geval kan uw bliksemafleider niet veel voor u betekenen. In dat geval heeft u een overspanningsbeveiliging nodig. Als u door onze specialisten een overspanningsbeveiliging in uw meterkast laat installeren, bent u er zeker van dat de extreem hoge spanning die ontstaat bij een blikseminslag geen schade aan zal richten aan uw woning en apparatuur, omdat deze als het ware “geblokkeerd” wordt.

  De overspanningsbeveiliging zal ervoor zorgen dat er maar 230 volt wordt doorgelaten. Een andere belangrijk onderdeel van een goed functionerende bliksembeveiligingsinstallatie is een potentiaalvereffening. Deze zorgt ervoor dat de grote spanningsverschillen die kunnen ontstaan door een blikseminslag geneutraliseerd (vereffend) worden.

  Bliksembeveiliging Leeuwarden

  Onze ervaren monteurs kunnen zowel een overspanningsbeveiliging als een potentiaalvereffening in een mum van tijd in uw pand of woning in Leeuwarden installeren. Wij bieden u tevens de optie om gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen, om te zien hoeveel dat u gaat kosten.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Aarding en aardingsinstallatie

  Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat, nadat uw bliksemafleider de stroom van een blikseminslag heeft opgevangen, deze stroom zo snel en veilig mogelijk wordt afgevoerd. Dit is precies wat aarding inhoudt. Een aardingsinstallatie zorgt ervoor dat deze stroom snel en veilig wordt afgevoerd naar de aarde.

  Met andere woorden, een goed functionerende aardingsinstallatie is essentieel om uw pand in Leeuwarden bliksemveilig te maken. Gelukkig verzorgt ons ervaren bliksembeveiliging bedrijf graag een uitstekende aardingsinstallatie voor u, compleet met betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen.

  Onze werkwijze en ons bliksembeveiliging bedrijf kenmerkt zich door haar korte lijnen, waardoor we dit belangrijke onderdeel van uw bliksemafleidingsinstallatie in een mum van tijd gerealiseerd hebben!

  Onderhoud en inspectie

  Omdat wij het van groot belang vinden dat uw bliksemafleidingsinstallatie niet alleen aan onze zeer hoge eisen voldoet, maar ook aan de geldende veiligheidsnormen, voeren we graag een inspectie of het onderhoud uit van uw bliksemafleidingsinstallatie. U kunt bij ons terecht voor de volgende inspecties: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Neem contact op met hét bliksembeveiliging bedrijf in Leeuwarden!

  Wilt u ook een veilige en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie voor uw pand in Leeuwarden, neem dan gauw contact met ons op! U kunt bellen naar 085-2733048 of 010-4379727, of mailen naar info@absbliksembeveiliging.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier

  Back To Top