skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Onze ervaren bliksembeveiliging monteurs staan voor u klaar in Leiden!

ABS Bliksembeveiliging is een VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf dat al jarenlang actief is als het gaat om het bliksemveilig maken van allerlei gebouwen, woningen en structuren in Leiden en de rest van het land. Of u nou een bliksembeveiligingsinstallatie nodig heeft voor uw appartement, vrijstaand huis, boerderij, fabriek of zelfs cameramast in Leiden, ons team van ervaren monteurs, die overigens allemaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA, staan voor u klaar. Behalve een grote mate van professionaliteit, kenmerkt ons bedrijf zich door korte lijnen en dus snelle en efficiënte verwerking en uitvoering van opdrachten.

Wij zijn verder zeer breed inzetbaar en kunnen voor u alles regelen: van uw bliksemafleider, tot een overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie (uiteraard compleet met uitstekende aardingsvoorzieningen zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen). Tot slot nemen wij ook graag het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie op ons en bieden wij u graag de volgende inspecties aan: Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Het is bij ons altijd mogelijk om gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen, dus neem gauw contact met ons op.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Laat ons uw overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening regelen

  Veel mensen denken bij een blikseminslag vooral aan de gevolgen van een eventuele directe inslag die hun gebouw of woning in Leiden dus direct zou treffen. Daarom menen deze mensen dat zij een goede bliksemafleider nodig hebben. Dit is zeer zeker waar. Echter, er komt veel meer bij een goede bliksembeveiligingsinstallatie voor uw woning of pand in Leiden kijken. U gebouw of apparatuur kan namelijk ook schade ondervinden van een blikseminslag ergens anders in Leiden, in de buurt van uw pand of woning. Hierbij komt namelijk ook een grote hoeveelheid spanning vrij, waar u zich tegen dient te beschermen. Dit doet u door een betrouwbare overspanningsbeveiliging in uw meterkast te laten installeren.

  Bliksembeveiliging Leiden

  Echter, behalve een bijzonder hoge spanning, kan een blikseminslag ook zorgen voor grote spanningsverschillen, wat erg gevaarlijke situaties op kan leveren. Om deze spanningsverschillen te neutraliseren (vereffenen) heeft u een potentiaalvereffening nodig. Onze ervaren monteurs kunnen voor u in een mum van tijd zowel een overspanningsbeveiliging en een potentiaalvereffening realiseren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van deze en andere vormen van bliksembeveiliging.

  Het belang van aarding en een aardingsinstallatie

  Zoals al eerder besproken zijn de meeste mensen op de hoogte van het belang van een goede bliksemafleider. Echter, de spanning die ontstaat bij een blikseminslag, moet natuurlijk ook snel en veilig afgevoerd worden naar de aarde. Dit is precies wat aarding inhoudt en waarom een gedegen aardingsinstallatie zo belangrijk is. Ons ervaren bliksembeveiliging bedrijf realiseert dan ook graag een professioneel uitgevoerde aardingsinstallatie voor uw woning of pand in Leiden. Een aardingsinstallatie is een gecompliceerd systeem, bestaande uit verschillende aardingsvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Daarom raden wij u aan om dit door een echte specialist te laten regelen. Bij ons bliksembeveiliging bedrijf profiteert u, naast een uitstekende service, van één centraal aanspreekpunt, waardoor alles met u op een duidelijke en prettige manier doorgenomen wordt en u er zeker van bent dat u de de ideale oplossing krijgt voor de aarding van uw pand in Leiden.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Wij nemen graag het onderhoud en de inspectie van uw bliksemafleidingsinstallatie op ons

  Omdat wij het uitermate belangrijk vinden dat uw bliksembeveiligingsinstallatie zowel aan de hoogste eisen als de geldende normen voldoet, bieden wij u graag de volgende inspecties: Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Ook verzorgen wij graag het onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie in Leiden.

  Schakel onze ervaren monteurs in of vraag een offerte aan!

  Als u ook een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie wilt voor uw pand in Leiden, schakel dan gauw ons ervaren bliksembeveiliging bedrijf in of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan, door te bellen naar 085-2733048 of 010-4379727.U kunt ook mailen naarinfo@absbliksembeveiliging.nl, of contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Back To Top