skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Uw betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie in Pernis-Rotterdam

Wilt u snel betrouwbare bliksembeveiliging laten installeren in Pernis-Rotterdam? Neem dan direct contact op met ABS Bliksembeveiliging. Wij zijn VCA gecertificeerd en geheel gespecialiseerd in bliksembeveiliging. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die allen het basisdiploma veiligheid VCA hebben behaald. Wij kenmerken ons door onze snelle en doelgerichte werkwijze en onze korte lijnen. Uw veiligheid is voor ons van het grootste belang. Enkel de beste voorzieningen zijn dan ook goed genoeg.

Om die reden voorzien wij u in Pernis-Rotterdam van de meest betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Hierbij kunnen wij ook een overspanningsbeveiliging in uw meterkast installeren en een potentiaalvereffening toepassen. Ook bezitten wij veel kennis omtrent veilige aardingsinstallaties. Hier zijn betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of enkele aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen, bij inbegrepen. Wist u dat u uw bliksembeveiligingsinstallatie door ons ook periodiek kunt laten onderhouden? Zo zorgen wij ervoor dat deze aan de hoogste eisen blijft voldoen. Wij bieden de inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140 Bent u benieuwd naar onze diensten? Lees dan verder of neem direct contact op voor een offerte!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging installeren

  Overspanningsbeveiliging is van wezenlijk belang voor een betrouwbare en goed functionerende bliksembeveiligingsinstallatie. Vaak wordt bij bliksemschade gedacht aan de directe gevolgen van een blikseminslag in een pand of woning. Met dit in het achterhoofd, denkt men er vaak aan een bliksemafleider te laten installeren. Echter kan er ook schade aan uw pand en apparatuur ontstaan door een blikseminslag in de omgeving. Een overspanningsbeveiliging biedt u de meest optimale bescherming. Apparatuur kan doorgaans slechts tegen een spanning van 230 volt. Echter kan de spanning bij een blikseminslag oplopen tot wel 100 miljoen volt. Bij het inbouwen van een overspanningsbeveiliging in uw meterkast, wordt de spanning al geblokkeerd wanneer deze over de 230 volt gaat. Zo zijn uw pand en bijbehorende apparatuur optimaal beschermd.

  ABS Bliksembeveiliging Pernis-Rotterdam

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Onze aardingsinstallatie voor uw pand in Pernis-Rotterdam

  Bij een blikseminslag komt een grote hoeveelheid spanning vrij. Daarom is het zeer van belang deze spanning zo snel mogelijk naar de aarde te leiden. Dit is ook direct het doel van een aardingsinstallatie. Een aardingsinstallatie is een ingewikkeld systeem dat uit diverse onderdelen bestaat. Gelukkig kan ons VCA gecertificeerde bedrijf deze installatie voor u verzorgen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij de veiligste aardingsinstallatie voor uw pand in Pernis-Rotterdam kunnen realiseren. Dit is een bewezen betrouwbare installatie welke gecompleteerd is met de beste aardingsvoorzieningen, een of meerdere aardelektroden en veiligheidsaardingen. Wij voorzien u gedurende onze diensten van een centraal aanspreekpunt dat u een gedegen advies kan geven omtrent uw huidige situatie.

  Potentiaalvereffening bij uw bliksembeveiliging

  Een onderdeel van uw overspanningsbeveiliging omvat de potentiaalvereffening. Dit onderdeel is tevens zeer van belang, doordat de spanningsverschillen die kunnen ontstaan bij een blikseminslag hierdoor geneutraliseerd worden. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het bliksemveilig maken van panden, zoals fabrieken, boerderijen en flats. Zelfs cameramasten maken wij geheel bliksemveilig. Voor welk pand u ook bliksembeveiliging wenst, wij bieden voor elk pand in Pernis-Rotterdam de ideale veiligheidsoplossing. Waar wilt u uw bliksembeveiliging laten installeren?

  Inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiliging

  Ons bedrijf heeft als doelstelling ervoor te zorgen dat zowel u als uw naasten of werknemers van optimale veiligheid voorzien zijn. Zo kunnen wij u garanderen dat onze blikseminstallatie altijd voldoet aan de meest recente eisen. Wij bieden onder andere de Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Heeft u er al eens aan gedacht uw bliksembeveiligingsinstallatie periodiek te laten onderhouden? Ook dat kunnen wij namelijk voor u doen. Voor een zeer scherpe prijs onderhouden wij uw bliksembeveiliging op de meest efficiƫnte wijze. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een op maat gemaakte offerte bij ons aan.

  Back To Top