skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Uw betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie in Pernis-Rotterdam

Wilt u snel betrouwbare bliksembeveiliging laten installeren in Pernis-Rotterdam? Neem dan direct contact op met ABS Bliksembeveiliging. Wij zijn VCA gecertificeerd en geheel gespecialiseerd in bliksembeveiliging. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die allen het basisdiploma veiligheid VCA hebben behaald. Wij kenmerken ons door onze snelle en doelgerichte werkwijze en onze korte lijnen. Uw veiligheid is voor ons van het grootste belang. Enkel de beste voorzieningen zijn dan ook goed genoeg.

Om die reden voorzien wij u in Pernis-Rotterdam van de meest betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Hierbij kunnen wij ook een overspanningsbeveiliging in uw meterkast installeren en een potentiaalvereffening toepassen. Ook bezitten wij veel kennis omtrent veilige aardingsinstallaties. Hier zijn betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of enkele aardingselektroden en eventuele veiligheidsaardingen, bij inbegrepen. Wist u dat u uw bliksembeveiligingsinstallatie door ons ook periodiek kunt laten onderhouden? Zo zorgen wij ervoor dat deze aan de hoogste eisen blijft voldoen. Wij bieden de inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140 Bent u benieuwd naar onze diensten? Lees dan verder of neem direct contact op voor een offerte!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging installeren

  Overspanningsbeveiliging is van wezenlijk belang voor een betrouwbare en goed functionerende bliksembeveiligingsinstallatie. Vaak wordt bij bliksemschade gedacht aan de directe gevolgen van een blikseminslag in een pand of woning. Met dit in het achterhoofd, denkt men er vaak aan een bliksemafleider te laten installeren. Echter kan er ook schade aan uw pand en apparatuur ontstaan door een blikseminslag in de omgeving. Een overspanningsbeveiliging biedt u de meest optimale bescherming. Apparatuur kan doorgaans slechts tegen een spanning van 230 volt. Echter kan de spanning bij een blikseminslag oplopen tot wel 100 miljoen volt. Bij het inbouwen van een overspanningsbeveiliging in uw meterkast, wordt de spanning al geblokkeerd wanneer deze over de 230 volt gaat. Zo zijn uw pand en bijbehorende apparatuur optimaal beschermd.

   Bliksembeveiliging Pernis-Rotterdam !

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiliging

  Ons bedrijf heeft als doelstelling ervoor te zorgen dat zowel u als uw naasten of werknemers van optimale veiligheid voorzien zijn. Zo kunnen wij u garanderen dat onze blikseminstallatie altijd voldoet aan de meest recente eisen. Wij bieden onder andere de Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Heeft u er al eens aan gedacht uw bliksembeveiligingsinstallatie periodiek te laten onderhouden? Ook dat kunnen wij namelijk voor u doen. Voor een zeer scherpe prijs onderhouden wij uw bliksembeveiliging op de meest efficiënte wijze. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een op maat gemaakte offerte bij ons aan.

  Back To Top