skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Wij maken uw pand in Rotterdam bliksemveilig

Het is misschien een cliché, maar wel een hele belangrijke: veiligheid staat voorop. Zeker bij ABS Bliksembeveiliging. Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijfspand of woning in Rotterdam voldoet aan alle normen en richtlijnen op het gebied van bliksembeveiliging en zijn een uiterst ervaren bliksembeveiliging bedrijf, met een team van ervaren en bekwame monteurs, die allemaal minimaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA.

Ons VCA gecertificeerde bedrijf realiseert graag een veilige en betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie voor u, met onder andere een adequate overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast, een veilige aardingsinstallatie met betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals aardelektrode(n) en veiligheidsaardingen en een potentiaalvereffening. Ook verzorgen wij graag het onderhoud aan en de inspectie van uw bliksembeveiligingsinstallatie aan de hand van de geldende normen op dit gebied. Zo bieden wij de volgende inspecties aan: Inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast

  In de tijd waarin we nu leven is het belangrijker dan ooit tevoren om te beschikken over een goede overspanningsbeveiliging. Niet alleen zijn we steeds afhankelijker van elektronische apparatuur, wat adequate overspanningsbeveiliging natuurlijk erg belangrijk maakt, maar het is ook nog eens zo dat moderne elektronica erg klein en gevoelig is, waardoor er relatief weinig overspanning nodig is om ze te beschadigen. Kortom, als u niet alleen uw elektronische apparatuur, maar ook uw stroom, televisie en internet netwerk wenst te beschermen tegen de consequenties van een blikseminslag, neem dan gauw contact met ons op, zodat wij ook voor u een goede overspanningsbeveiliging kunnen realiseren voor uw woning of bedrijf in Rotterdam.

  Bliksembeveiliging Rotterdam

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Het belang van een goed functionerende aarding

  Een goede bliksembeveiligingsinstallatie, ook wel bliksemafleider genoemd, bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. Eén van deze onderdelen is de aardingsinstallatie. De aardingsinstallatie is een uiterst belangrijk onderdeel van de bliksemafleidingsinstallatie, omdat deze ervoor zorgt dat de spanning die ontstaat bij een blikseminslag afgevoerd wordt naar de aarde. Zodoende is een goede aardingsvoorziening cruciaal om ongelukken in het geval van een blikseminslag te voorkomen. Wij vinden de veiligheid van u en uw werknemers ontzettend belangrijk en realiseren daarom graag uw aarding met aardelektrode en extra veiligheidsaardingen voor uw bedrijfspand in Rotterdam.

  Potentiaalvereffening

  Zoals de naam aangeeft, vereffent, ofwel neutraliseert, een potentiaalvereffening het grote spanningsverschil dat als gevolg van een blikseminslag ontstaat. Dit is uiteraard ontzettend belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen en onze ervaren monteurs realiseren dan ook graag een goede potentiaalvereffening voor u en uw bedrijf.

  Onderhoud en inspectie bliksembeveiligingsinstallatie

  Behalve voor het verzorgen van een bliksemafleidingsinstallatie, kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud en de inspectie van een al bestaande bliksembeveiligingsinstallatie.
  Uiteraard vinden wij het erg belangrijk om volgens de geldende normen op het gebied van bliksem veiligheid te werken. Daarom helpen wij u dan ook graag door te bepalen of uw bliksembeveiligingsinstallatie aan deze normen voldoet en, zo niet, om ervoor te zorgen dat uw installatie wel aan deze normen zal voldoen. Om dit te realiseren kunnen wij u de volgende inspecties bieden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Wij verzorgen ook graag het onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie in Rotterdam.

  ABS regelt de bliksemveiligheid van uw pand in Rotterdam!

  Als u een professionele, veilige en betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie nodig heeft voor uw bedrijf of woning in Rotterdam, neem dan gauw contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-2733048 of op 010-4379727. Ook kunt u een email sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via het contactformulier.

  Back To Top