skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Installatie, inspectie en onderhoud van bliksembeveiliging in Tilburg!

ABS Bliksembeveiliging is een VCA-gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf, met een team van ervaren en vakkundige monteurs, die allemaal het diploma basisveiligheid VCA hebben behaald.

Door onze jarenlange ervaring met het bliksemveilig maken van allerlei verschillende woningen, gebouwen en objecten, zoals boerderijen, flatgebouwen, fabrieken en zelfs cameramasten, hebben wij ons ontwikkeld tot de onbetwiste specialist op het gebied van bliksemafleidingsinstallaties in Tilburg.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Professioneel uitgevoerde bliksembeveiligingsinstallatie

  Waar u ook woont of werkt in Tilburg of omgeving, wij kunnen u een professioneel uitgevoerde bliksembeveiligingsinstallatie bieden die aan de hoogste eisen en geldende veiligheidsnormen voldoet, compleet met bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie. Al onze bliksemveiligheidsoplossingen zijn zeer efficiënt en van hoge kwaliteit. Zo bestaat onze aardingsinstallatie bijvoorbeeld uit zeer betrouwbare aardingsvoorzieningen, zoals een of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen. Tot slot verzorgen wij ook graag de inspectie en het onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie.

  Bliksembeveiliging Tilburg

  Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening installeren

  Een goede overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening zijn cruciale onderdelen van een betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie. Veel mensen denken bij gevaar dat ontstaat door een blikseminslag vooral aan de schade die wordt veroorzaakt door een ‘directe inslag’ en menen daarom wellicht dat zij met een goede bliksemafleider en een aardingsinstallatie klaar zijn. Echter, ook als er in de buurt van uw woning of pand in Tilburg een blikseminslag plaatsvindt, ontstaat er een groot gevaar voor u, uw naasten, uw pand en apparatuur. Daarom is het belangrijk om een goede overspanningsbeveiliging in uw meterkast te hebben. Deze ‘begrenst’ namelijk als het ware de hoge spanning (van soms wel 100 miljoen volt!) en laat alleen de 230 volt door die de meeste (huishoudelijke) apparaten aankunnen.

  Ook een potentiaalvereffening is erg belangrijk, omdat deze de grote spanningsverschillen die kunnen ontstaan bij een blikseminslag als het ware neutraliseert (vereffent). Wij kunnen beide systemen, dankzij onze effectieve werkwijze die zich kenmerkt door korte lijnen, in een mum van tijd voor u realiseren. Neem gauw contact op voor de mogelijkheden van deze vormen van bliksembeveiliging .

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Een betrouwbare aardingsinstallatie voor uw pand in Tilburg

  Zoals al eerder besproken, is een goede bliksemafleider uiteraard een belangrijk onderdeel van een betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie. Echter, uiteraard moet de stroom, nadat deze is opgevangen, afgevoerd worden naar een plek waar deze zo min mogelijk schade aan kan richten, namelijk naar de aarde. Dit is precies wat aarding inhoudt en waar een aardingsinstallatie voor zorgt. ABS Bliksembeveiliging realiseert voor u graag een professioneel uitgevoerde aardingsinstallatie, met hoogwaardige aardingsvoorzieningen, zoals één of meer aardelektroden en eventuele veiligheidsaardingen.

  Inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiligingsinstallatie

  Omdat wij het natuurlijk belangrijk vinden dat uw bliksemafleidingsinstallatie aan de hoogste eisen en aan de geldende normen voldoet, verzorgen wij ook graag de inspectie en het onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie. Wij bieden de volgende inspectiemogelijkheden: inspectie NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305, en inspectie NEN3140.

  Bel ons voor een betrouwbare bliksemafleidingsinstallatie voor uw pand in Tilburg

  Wij verzorgen ook graag voor u een veilige en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie! Bel ons op 085-2733048 of 010-4379727 voor de mogelijkheden. U kunt ons ook bereiken per e-mail, op info@absbliksembeveiliging.nl of contact opnemen via het contactformulier voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  Back To Top