skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

ABS Bliksembeveiliging maakt uw pand in Utrecht bliksemveilig!

Er zijn natuurlijk dingen waar u als persoon of bedrijf geen invloed op heeft. Natuuromstandigheden, zoals een blikseminslag, behoren hiertoe. Wat u echter wel kunt doen, en wat ook zeker belangrijk is, is zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid bent, mocht uw woning of bedrijfspand getroffen worden door de bliksem. Hier helpen wij bij ABS Bliksembeveiliging u graag bij: wij zijn een bliksembeveiliging bedrijf dat door zijn jarenlange ervaring op het gebied van bliksembeveiliging een uitstekende en betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie (ook wel bliksemafleidingsinstallatie of bliksemafleider genoemd) voor u kan realiseren.

Wij verzorgen voor u dan ook graag de overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast, een potentiaalvereffening of een veilige aardingsinstallatie, met effectieve en zeer degelijke aardingsvoorzieningen, zoals onder andere aardelektrode(n) en eventuele veiligheidsaardingen. Tevens nemen wij graag de inspectie en het onderhoud van uw huidige bliksemafleidingsinstallatie op ons. Als u ons inschakelt voor uw bliksembeveiliging kunt u met een gerust hart in uw pand leven of werken tijdens welke storm dan ook. Ons bedrijf is namelijk VCA gecertificeerd en wij werken met een team van ervaren en bekwame monteurs, die allemaal minimaal in het bezit zijn van het diploma basisveiligheid VCA.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Wij regelen de overspanningsbeveiliging voor uw pand in Utrecht!

  Een overspanningsbeveiliging voor in uw meterkast is een cruciaal onderdeel van een goede bliksemafleidingsinstallatie, omdat een overspanningsbeveiliging de hoge spanningsverschillen die ontstaan door een blikseminslag snel en veilig kan opvangen en afvoeren naar de aarde (in combinatie met een goede aardingsinstallatie uiteraard). Vooral in een tijdperk waarin we steeds afhankelijker zijn van elektronische apparaten en die apparaten steeds kleiner en kwetsbaarder worden, waardoor ze steeds minder bestand zijn tegen hoge spanningsverschillen, is het dus essentieel om een goede overspanningsbeveiliging in uw meterkast te hebben. Dit is iets dat wij, met onze expertise op het gebied van bliksembeveiliging, maar wat graag voor u realiseren.

  Bliksembeveiliging in Utrecht

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Aardingsinstallatie en potentiaalvereffening

  Uiteraard is een goed aardingssysteem een essentieel onderdeel van een goede bliksemafleidingsinstallatie. De zogeheten aardingsinstallatie van uw bliksemveiligheidsinstallatie zorgt namelijk voor een snelle en veilige afvoer van de grote hoeveelheid spanning die bij een blikseminslag ontstaat, naar de aarde. Wij nemen uw veiligheid en die van uw eventuele werknemers uiterst serieus en daarom verzorgen wij graag een veilige aardingsinstallatie voor uw huis of pand in Utrecht, met betrouwbare aardingsvoorzieningen zoals één of meer aardelektrode(n) of eventuele veiligheidsaardingen. Hoewel het natuurlijk enorm belangrijk is om de stroom die een blikseminslag oplevert veilig naar de aarde af te voeren, is het uiteraard minstens net zo belangrijk om grote spanningsverschillen die kunnen ontstaan ten gevolge van een blikseminslag te neutraliseren, ofwel vereffenen. Dit is precies wat een potentiaalvereffening doet en dit is iets dat we graag voor u realiseren om uw pand in Utrecht nog bliksemveiliger te maken.

  Onderhoud en inspectie bliksembeveiligingsinstallatie

  Om uw veiligheid in het geval van een blikseminslag te garanderen, is het natuurlijk essentieel om uzelf ervan te verzekeren dat de bliksemafleider van uw woning of pand in Utrecht voldoet aan de belangrijke normen op dit gebied. Daarom bieden wij u graag de volgende inspectie mogelijkheden: inspectie NEN 1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305 en inspectie NEN 3140. Ook kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw bliksemafleider.

  Voor een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie schakelt u ABS bliksembeveiliging in

  Laat uw bliksemveiligheid regelen door een professioneel, VCA gecertificeerd bliksembeveiliging bedrijf met korte lijnen, dat oog heeft voor en waarde hecht aan uw veiligheid. Een bedrijf zoals ABS Bliksembeveiliging dus. U kunt ons bellen op 085-2733048, of 010-4379727, of u kunt een e-mail sturen naar info@absbliksembeveiliging.nl. Tot slot kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op onze website.

  Back To Top