skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Zorg voor een professionele beveiliging tegen bliksem in Woerden

Het kan nare gevolgen hebben als uw pand in Woerden niet is beveiligd tegen een eventuele blikseminslag. Het is algemeen bekend dat een blikseminslag veel problemen kan veroorzaken. Naast dat uw apparatuur een flinke optater zal krijgen, kan uw pand zelfs afbranden. Bij het aanbrengen van bliksemafleiders of een andere soort bliksembeveiligingsinstallatie is het zaak dat er gelet wordt op de regels en richtlijnen op dit gebied.

ABS Bliksembeveiliging heeft een VCA certificering en is gespecialiseerd in het realiseren van verschillende soorten bliksembeveiliging. Zo heeft het bedrijf veel ervaring in werken met aardingsvoorzieningen zoals veiligheidsaardingen, of met een potentiaalvereffening. Daarnaast voert het bliksembeveiliging bedrijf ook onderhoud en inspectie van bliksembeveiligingsinstallaties uit. Alles om uw pand in Woerden een veilige bescherming tegen een mogelijke blikseminslag te geven.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Aardingsinstallaties en aardelektrodes voor uw pand in Woerden

  Als de bliksem inslaat in uw pand kan dit desastreuze gevolgen hebben voor uw pand. Zo kunnen al uw bezittingen in brand vliegen en dan bent u al uw persoonlijke spullen dus kwijt. Dat wilt u natuurlijk niet. Om dit te voorkomen is het verstandig om gebruik te maken van aardingsinstallaties in Woerden. Dit kunnen bijvoorbeeld veiligheidsaardingen zijn die ervoor zorgen dat de stroom die ontstaat bij de blikseminslag wordt afgevoerd naar de aarde. Deze zullen dan zorgen dat de stroom onschadelijk is, omdat deze niet naar de elektronische apparaten in uw pand zal gaan.

  ABS Bliksembeveiliging is de specialist voor het installeren en onderhouden van bliksembeveiligingsinstallaties in Woerden

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Draag zorg voor uw meterkast in Woerden met een overspanningsbeveiliging

  De meterkast is het belangrijkste punt voor al uw elektronische apparaten. Het is in feite het kloppende hart van het systeem dat door uw pand loopt. Zaken als de stroom en de internetverbinding worden via deze kast geregeld. Het zou niet fijn zijn als deze niet werkt. Wanneer er een blikseminslag komt, zal deze ervoor zorgen dat de bekabeling in uw pand een enorme hoeveelheid stroom zal ervaren. Deze kunnen zoveel stroom niet aan en gaan daarom kapot. En dit resulteert in een niet functionerende meterkast. Een bijkomende zorg is dat de elektronische apparaten van tegenwoordig steeds kleiner worden: alle apparatuur en chips passen vele keren in hun vorige modellen. Het spreekt voor zich dat deze steeds kleiner wordende apparatuur ook als nadeel heeft dat het minder stroom kan verduren. En bij een blikseminslag zal dit zeker problematisch kunnen aflopen. ABS bliksembeveiliging biedt hiervoor de oplossing: een overspanningsbeveiliging in uw meterkast. Deze zorgt ervoor dat alle stroom die door de kabels van de meterkast komt wordt afgevoerd, behalve het maximum voltage van 230 volt. Dit is het voltage dat de apparatuur maximaal aankan. De beveiliging laat het dus niet toe dat er meer stroom komt te staan op de meterkast en voorkomt zodoende problemen. Hiermee beveiligt u uw huis in Woerden in een handomdraai.

  Plan snel een onderhoudsbeurt of inspectie in Woerden door contact op te nemen met ABS Bliksembeveiliging

  Onze gediplomeerde monteurs beschikken over het basisdiploma veiligheid VCA en hebben dus kennis van zaken. Zij kunnen voor u een onderhoudsbeurt of inspectie uitvoeren of een systeem installeren. Bel 085-2733048 of 010-4379727 of stuur een email naar info@absbliksembeveiliging.nl om een afspraak te maken. Onze monteurs komen naar uw pand in Woerden om ofwel onderhoud en inspectie uit te voeren of om een bliksembeveiliging zoals aardingsvoorzieningen of potentiaalvereffening te installeren.

  Back To Top