skip to Main Content
ABS Bliksembeveiliging

Laat onze ervaren monteurs uw bliksembeveiligingsinstallatie verzorgen in Zoetermeer!

Ons VCA gecertificeerde bliksembeveiliging bedrijf beschikt over een team van ervaren monteurs (allen zijn in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA), die voor uw woning of pand in Zoetermeer graag de best mogelijke bliksemafleidingsinstallatie realiseren.

Door onze jarenlange ervaring met bliksembeveiliging en nationale dekking, zijn wij een bedrijf met korte lijnen, waardoor opdrachten snel bij onze monteurs terecht komen, zodat zij meteen op pad kunnen om voor u een professioneel uitgevoerde bliksemafleidingsinstallatie te realiseren. Deze is compleet met bliksemafleider, overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingsinstallatie.

Lees gauw verder om meer te leren over onze diensten of neem contact met ons op om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

  Onze specialisaties

  • Aardelektroden
  • Aardingen
  • Bliksembeveiliging
  • Potentiaalvereffening
  • Overspanningsbeveiliging

  Onze diensten

  • Onderhouds- en servicecontracten
  • Ontwerpen en installeren
  • Advisering en calculaties
  • Certificering en inspecties

  Wij realiseren uw overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening

  Voor een ieder die iets over bliksembeveiligingsinstallaties weet zal het geen verrassing zijn dat een goede overspanningsbeveiliging en een potentiaalvereffening essentiële onderdelen zijn van een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie. Een overspanningsbeveiliging zorgt er namelijk voor dat de enorme hoeveelheid spanning (van soms wel 100 miljoen volt!) die ontstaat bij een blikseminslag als het ware ‘geblokkeerd’ wordt en ‘begrensd’ wordt tot de 230 volt die de meeste (huishoudelijke) apparaten aankunnen. Een potentiaalvereffening is net zo belangrijk, omdat deze de grote spanningsverschillen die kunnen ontstaan als gevolg van een blikseminslag als het ware neutraliseert (vereffent). Ons zeer ervaren team van monteurs kan beide systemen in een mum van tijd voor uw woning of pand in Zoetermeer realiseren.

  Bliksembeveiliging Zoetermeer

  Laat ons een betrouwbaar aardingssysteem realiseren voor uw pand in Zoetermeer

  Veel mensen denken bij bliksemafleidingsinstallaties vooral aan het bijna gelijknamige object, de bliksemafleider. Hoewel dit inderdaad een enorm belangrijk onderdeel is van een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie, is uw pand of woning in Zoetermeer pas echt goed beschermd tegen een mogelijke blikseminslag als deze ook is voorzien van een aardingsinstallatie die de stroom van een mogelijke blikseminslag in Zoetermeer snel en veilig naar de aarde kan leiden. Dit noemen we aarding. Om te zorgen dat dit proces goed functioneert, wenden wij graag onze jarenlange ervaring met het verzorgen van aardingsinstallaties voor onder andere boerderijen, flatgebouwen, fabrieken en cameramasten aan om voor uw pand in Zoetermeer de best mogelijke aardingsinstallatie te realiseren. Kortom, waar u ook woont of werkt in Zoetermeer, wij kunnen de aarding oplossing bieden die bij u past.

  Ons werk in beeld

  Ontvang meer informatie en advies van uw aarding en bliksembeveiliging specialist en neem direct contact op met ABS Bliksembeveiliging.

  Inspectie en controle van uw bliksemafleidingsinstallatie in Zoetermeer

  Omdat wij het enorm belangrijk vinden dat uw bliksembeveiligingsinstallatie niet alleen aan onze eigen hoge eisen maar ook aan de geldende normen voldoet op dit gebied, bieden wij u graag de volgende inspectie mogelijkheden aan: inspectie NEN1010, inspectie NEN 1014, inspectie NEN-EN-IEC 62305, en inspectie NEN3140. Ook nemen wij graag het periodieke onderhoud van uw bliksemafleidingsinstallatie op ons.

  Wij zorgen voor een bliksemveilig Zoetermeer!

  Graag zouden wij ook úw woning of pand in Zoetermeer voorzien van een professioneel uitgevoerde bliksembeveiligingsinstallatie, omdat wij grote waarde hechten aan uw veiligheid. Neem gauw contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel ons op 085-2733048 of 010-4379727 of mail naar info@absbliksembeveiliging.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Back To Top