skip to Main Content

Hoe kan bliksembeveiliging helpen bliksemschade te voorkomen?

Voorkom hoge kosten door bliksemschade dankzij bliksembeveiliging!

We weten allemaal dat bliksem verwoestende schade kan aanrichten. Zo kan bliksem branden veroorzaken in woningen en bedrijfspanden, elektrische apparatuur beschadigen en zorgen voor schade aan daken, muren en funderingen. Daarbij kunnen mensen die worden getroffen door bliksem ernstige verwondingen oplopen en er zelfs aan overlijden. De gevolgen van een blikseminslag kunnen dus enorm groot zijn, maar gelukkig kunt u een blikseminslag in uw woning of bedrijfspand voorkomen. Dit doet u door te investeren in bliksembeveiliging. ABS Bliksembeveiliging vertelt u graag hoe bliksembeveiliging u kan helpen hoge kosten door bliksemschade te voorkomen.

Aan welke kosten moet u denken?

Bliksem kan dus verschillende soorten schade veroorzaken. Het oplossen van deze schade kost geld. Aan welke kosten moet u denken als gevolg van bliksemschade?

  • Het herstellen van de bliksemschade, wat voor schade dan ook, kan duur zijn. Zeker als er elektronische apparatuur vervangen moet worden of een woning of bedrijfspand opnieuw moet worden opgebouwd.
  • Voor bedrijven geldt dat bliksemschade kan leiden tot kostbare onderbrekingen van de bedrijfsactiviteiten. Denk aan een verlies van productie, inkomstenderving en zelfs reputatieschade.
  • Ook al dekken verzekeringen normaal gesproken de bliksemschade, kunnen hoge claims resulteren in hogere premies voor zowel bedrijven als particulieren.

Voorkom dat u te maken krijgt met hoge kosten en investeer in bliksembeveiliging via https://www.absbliksembeveiliging.nl/.

Waarom bliksembeveiliging?

Dankzij bliksembeveiliging kunt u uw woning of bedrijfspand en de aanwezige apparatuur beschermen tegen bliksemschade. De bliksembeveiliging zorgt ervoor dat de bliksem veilig naar de aarde wordt afgeleid. Zo voorkomt u brand, schade aan uw pand en persoonlijk letsel! En dus ook hoge kosten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van bliksembeveiliging, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren een toonaangevend bedrijf als het gaat om het adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden van bliksembeveiliging. We bieden onze diensten aan bij onder andere nieuwbouw, verbouw en renovaties, maar ook voor bestaande objecten. Dankzij onze bliksembeveiliging bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een optimale veiligheid!

Bliksembeveiliging laten installeren?

Wilt u bliksemschade voorkomen? En de daarbij horende hoge kosten? ABS Bliksembeveiliging is uw aanspreekpunt voor deskundige oplossingen op het gebied van bliksembeveiliging. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Bel naar 010 – 437 97 27 of 085 – 2733048. U kunt ons ook mailen via info@bliksembeveilging.nl of het contactformulier invullen.

Back To Top