skip to Main Content

Is uw bliksembeveiliging op orde?

Bliksembeveiliging: is die van u nog toereikend?

Het zal niemand ontgaan zijn dat het weer in Nederland de afgelopen jaren steeds extremer en heftiger is geworden. Zomers worden steeds droger en heter, waardoor de vaak daaropvolgende onweersbuien steeds heftiger en intenser worden. Met deze intense onweersbuien stijgt ook de kans op blikseminslag. Waar bedrijven vandaag de dag vaak zeer goed beschermd zijn tegen inbraak en andere vormen van criminaliteit, laat de bliksembeveiliging vaak te wensen over. ABS Bliksembeveiliging vertelt er hier graag meer over.

Gevaar van bliksem

Een blikseminslag. De kans dat u ermee te maken krijgt, is van oudsher dan misschien klein, als de bliksem echter wel degelijk inslaat zijn de gevolgen vaak desastreus. Ondanks alles zijn er elk jaar honderden ondernemers die met deze ellende te maken krijgen. De schade die ontstaat door een directe blikseminslag wordt vaak nog gedekt door de verzekering. Helaas is het vaak de gevolgschade die voor de meeste problemen zorgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de productie die stil komt te liggen, contracten die u niet meer na kunt komen en personeel dat noodgedwongen thuis komt te zitten. Meer dan genoeg redenen dus om voor goede bliksembeveiliging te zorgen.

Uw bliksembeveiliging

Het is dan ook het juiste moment om uzelf af te vragen hoe goed het ervoor staat met uw bliksembeveiliging. Heeft u al recentelijk een goed en compleet bliksembeveiliging systeem aan laten brengen? Dan is er niets aan de hand. Zo niet, dan is het zeker hoog tijd om voor zo’n systeem te kiezen. We raden dan ook zeker aan om uw pand door een professioneel bedrijf te laten inspecteren. Als er in eerste instantie al een overspanningsbeveiliging en een bliksemafleider worden aangebracht, scheelt dat vaak al veel ellende.

Kies voor ABS Bliksembeveiliging

Door voor onze professionals te kiezen op het gebied van bliksembeveiliging, weet u zeker dat uw bedrijfspand wordt voorzien van de nieuwste en modernste bliksembeveiliging. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van het volgende:

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele uitvoering
  • VCA-gecertificeerd
  • Uitstekende referenties
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ABS Bliksembeveiliging

Wilt u uw bedrijf beter beschermen met bliksembeveiliging? Vraag dan om het advies van ABS Bliksembeveiliging. Wij bieden oplossingen voor aarding en bliksembeveiliging. Wij zijn centraal gevestigd in Nederland en kunnen u snel en vakkundig helpen. Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 010 – 437 97 27 of via 085 – 2733048. U kunt ons ook mailen via info@bliksembeveilging.nl. Het contactformulier invullen is ook een prima optie. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Back To Top