skip to Main Content

Voorkom bliksemschade met goede bliksembeveiliging

Hoe ASB Bliksembeveiliging bliksemschade voorkomt met goede bliksembeveiliging

We weten allemaal dat in de meeste gevallen voorkomen beter is dan genezen. Dat geldt ook voor bliksemschade. Een manier om bliksemschade te voorkomen, is door goede bliksembeveiliging te laten installeren. ASB Bliksembeveiliging is hierin uw betrouwbare partner. Wij komen altijd met deskundige oplossingen bij aarding en bliksembeveiliging en bieden u verschillende diensten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Lees dan snel verder.

Onze diensten

Alle diensten die wij verrichten zijn gericht op het voorkomen van bliksemschade met goede bliksembeveiliging. Zo kunnen wij uw bliksembeveiliging ontwerpen en installeren, u adviseren over geschikte beveiliging en bieden wij onderhouds- en servicecontracten aan om ervoor te zorgen dat uw bliksembeveiliging altijd goed blijft werken. Ook bieden wij u certificering en het uitvoeren inspecties. Maar onze specialismen gaan nog veel verder dan dat. Bekijk onze diensten voor een overzicht.

Wat doet bliksembeveiliging?

Een blikseminslag kan voor flink wat ellende zorgen. Zo kan aanwezige apparatuur in uw woning of bedrijfspand stuk gaan, maar ook uw woning of bedrijfspand zelf kan grote schade oplopen. Door bliksembeveiliging wordt de bliksem veilig naar de aarde afgeleid. Zo voorkomt u dat er brand of schade aan uw woning of bedrijfspand ontstaat. En, natuurlijk ook niet onbelangrijk, dat u persoonlijk letsel oploopt door de blikseminslag.

Specialist in bliksembeveiliging

ASB Bliksembeveiliging is gespecialiseerd in bliksembeveiliging en voert installaties uit bij zowel woningen als bedrijfspanden in heel Nederland. Wij bieden u een professionele uitvoering en jarenlange ervaring. Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd. Als u uw woning of bedrijfspand van goede bliksembeveiliging wilt voorzien om bliksemschade te voorkomen, bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag geschikte bliksembeveiliging voor uw situatie te vinden door onze ontwerpen en installaties op maat aan te brengen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw bliksembeveiliging.

Contact met ABS Bliksembeveiliging

Wilt u bliksemschade voorkomen met de goede bliksembeveiliging van ABS Bliksembeveiliging? Vraag, geheel vrijblijvend uiteraard, een offerte bij ons aan door contact op te nemen. Bel naar 010 – 437 97 27 of 085 – 2733048. U kunt ons ook een mail sturen via info@bliksembeveilging.nl of het contactformulier op deze website invullen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie of advies? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Back To Top